Re: Dancing Queen
Jani, ale tentokrat je tato neznama senzacni, skvele tvarovany plny kvet, fakt pekna !:|
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Dancing Queen
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jani, ale tentokrat je tato neznama senzacni, skvele tvarovany plny kvet, fakt pekna !:|
Jani,že ji nemáš od Jirky ?
Jestli jo, tak budu mít asi taky takovou.
Už jí vylízá květ,tak to si ještě počkám
Komulko,Jirko a Janko moc krásné
Heli je od Jirky, to je jedna z lepších záměn.
Jani, koukám, že tuhle sezonu pěkně pokračuješ v záměnách. to máš asi, chuděrko, radost... :o
Na to už není co říct,prostě jsem smolař.To jsem zvědavá co mi pošlou zase z Royal Colors.
Tak to je teda obr, dej mu podpěru, aby se nezlomil stvol --- gratuluju
Jani je to kráska.
Letos jsi měla opravdu smůlu mě vyšlo všechno ještě čekám na Cherry Nymph a bude to všechno.
nadhera Jani, to je teda obr, gratuluji! povedl se moc
Karle oporu má je vysokej 52 cm je to bidlo.
Jani je krásný - gratuluji.....
Děkuji všem,tahlu záměna je dobrá i když už jeden mám z loňska.Ten ale ještě spí.
to je krasavice, vzdycky mas takovy nadhery!
Díky,díky,díky.
janko krásná, jen škoda, že je zaostřeno spíš na protější balkon než na květ..že tys hledala u sousedů nějaký vzácný amaryliční poklad?(o:
Já dost s tím focením bojuju a abych nemusela použít blesk tak je to jediné místo kde to docela jde.
Janko, myslím, že jsi bezkonkurenčním co do množství i krásy dodavatelem fotek svých amarylek. Jestli používáš digitální foťák, musíš ho nechat před zmáčknutím spouště zaostřit a to tak, že na 2 vteřiny lehce zmáčkni spoušť, on zapípá a pak ji domáčkni. A stativ to ještě vylepší.
Karle o tom zaostření vím a provádím to jak popisuješ, mám ho nastavenej na automat.Zoomy a ostatní je pro mě jazyk mimozešťanů.Doufám že mu někdy porozumím.
ja to vyvazuju bilou,aby byly barvy vernejsi, zkus se podivat do manualu, je to jednoduchy
Nádherný jako vždy
ty nas Helenko teda pekne zasobujes!!
Helenko krásný ten taky ještě nemám
Karen mě to dělal taky a i Nymph , jsou těžké květy ale nevím proč loni se mi ani jeden neklonil.
jj loni tenhle taky ne,ale taky už jsem to loni u nečeho viděla. Včera tu byla dcera co čeká mimi a pořád jí bylo vedro a tak bylo otevřené okno. Napadlo mě jestli se ten květ nenachladil od toho okna.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Dancing Queen