Téma: Apple Blossom
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Apple Blossom
Gratuluji...krásný kousek,Ty budeš mít taky pěkně rozkvetlé Velikonoce....
Edo, to je přímo učebnicový kousek! nádhera. také gratuluji.
Jirko, jsi šikula
Jirko, také jsem ti fotografii Apple znovu zkopíroval a jako Martinovu Pasadenu zmenšil a znovu poslal do skladu obrázků. Již se zobrazuje rychle. Zmenšení z 1 300 000 bajtů na 65 000 bajtů.
Je to poznat, včera se mi stránka nechtěla posouvat díky Edo!!
Pomali se mi otevírají první květy na této amce. Jestli nemám prohozené cedulky tak to bude právě Apple Blossom,ale to zjistím už asi zítra. Teprve pak vložím fotku.
karelex, Zkontrolovat tento druh jednoduché - květiny vůně docela příjemné.
jj ,vím že voní, kvetla mi už loni, ale zatím jsou poupata zavřená. Dneska se teprve rozkládají na šířku. Jo a Oliq říkej mi Karen jako všichni ostatní .
Mě letos nechcou kvést a to mám tři
no to by me zajimalo cim je to ovlivnene
Přesto ,že je zdravá a na pohled moc pěkná, v porovnáním s minulým rokem je stvol o 10 cm nižší a i květ je o 1,5 cm menší. Už jsem si to všimla u více květů. Myslím že to souvisí s rychlením cibulí před prodejem.
Moc pěkný,také jsem si ho objednala
Karen a je docela možné že minulý rok hodně pršelo a cibulkám to zrovna moc nevyhovovalo.Já je mám taky menší
Karen nádhera, je přesně taková jak má být.
Díky všem za pochvalu.Helenko, vzhledem k tomu že jsem je na zahradě před deštěm měla zakryté tak tím to asi nebude. Na moc vody doplatila jen první řada nahoře po svahu, tam to zatíkalo,ale tam byla jen Pasadena a nějaké ty babičkovské. Pasadena se pořád ještě nebudí a s ní Minerva od Radečka.
Karen je parádní, mě se taky chystá kvést . Mám ho od Jirky
Tak už je celá rozkvetlá a není tmavší jak loni to se mi na začátku jen zdálo.Ale trochu menší ano.
Karen je nádhernej.Mě ještě spí .
Děkuji všem za pochvalu, další tak hned něco nebude.
Z toho si nic nedělej mě taky nic a ještě to ani neuvidím.Mám jen hlášení od zalévačů.
ty nejsi doma? nebo je máš někde jinde?
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Apple Blossom