Téma: Santiago
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Santiago
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Teda tommy jeden hezčí než druhej ale Santiago nemá chybu. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
moje další srdeční záležitost. díky Ritě si hýčkám malé miminko...
jen by to chtělo ty fotky trošku přiostřit
Mě naopak připadají tyhle fotky zajímavější.
komule, pokusím se to vyfotit ještě jednou, v jedenáct večer bez externího blesku to prostě líp neumím... Omlouvám se. Bohužel je tahle cibule virózní, takže ji musím zlikvidovat - zkusím ji selfovat, ale moc si od toho neslibuju. To jsou ty holandské velkopěstírny...
T.
Na zahraničním fóru také řešili hvězdníky s příznaky virózy a tak si rostliny dávali na rozbor. Asi to stojí dost peněz, ale některé byly výsledkem negativní, přestože vypadaly nemocně. Je ale riziko si takovou rostlinu nechat bez ověření.
to mi Edo povidej, to vis je to velke riziko, z vlastni zkusenosti vim, ze Holandane zkouseli mnoho testu na ruzne viry, ackoliv se mnohdy zdaji byt rostliny zdrave, testy potvrdi pravy opak a je to vzdy presne, takze rostliny se musi skutecne odstranit, jen v laboratorich si mohou rarity ozdravit a dale je pak pestovat
Aha, tak to by byla dobrá zpráva, zrovna tuhle tedy moc vyhazovat nechci - dám ji stranou a počkám, jak se to vyvine. Testy nepadají v úvahu, to vyjde levněji sehnat novou kytku.
T.
to je pravda...takze pokud bude izolována od ostatnich tak se snad nic nestane, akorad bych v blizkosti nemel zadne cibuloviny
no ten teda je! hodne neobvykly,gratuluji
Magdi, máš jednu krašiu ako druhú - samé parádnice.
Krasavice
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Magdi, velká krása, gratuluju!
G R A T U L U J E M !!! Je nádherný, nemá chybu. Ja so svojou malou cibuľkou stále bojujem! Nechce vôbec rásť (ani korene, ani listy).
Magdi,máš ji nádhernou.Moc se mi líbí.Cibulku co jsi mi loni poslala mi rostla pěkně,teď ještě spinká.Myslím ale, že letos ještě nepokvete.Při sklizni měla průměr cibulky 2,3 cm , obvod 7,22 cm.
Mám zkušenost,že poprve cibulky jdou na květ až od průměru 3 cm .
Nádherné, blahopřeji :o
Je nádherná, já už se letos taky dočkám, cibulka dosáhla průměru 5,2 cm a ještě se klube i mimčo.
Evi, krása ty nám sem dávaš samé krásky.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Santiago