Re: Sumatra
tak to bych asi i klidne nechal rust stvol...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Sumatra
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tak to bych asi i klidne nechal rust stvol...
Dobře zatím ho tam nechám ale listy nic ani náznak.
hold zasadne roste az po vykveteni..Karen odkvetla prvne a taky ji list vyhodil prvni, mne az pred par dny jsem se jej vsiml...a ty si musis pockat az dokvete, pak se jiste taky objevi
Já měla stvoly jen dva a šly skoro najednou ovšem cibule byla velká a téměř neměkla ani při kvetení, Nyní snad ještě vyrostla a je uplně tvrdá jako čerstvě zasazená. Je to tak u obouch cybisterů. Jen ta Rose měla jen jeden stvol
to me po vykveteni a narustu stvolu se cibule vzdycky scvrkne jak hadr
Většinou změknou ale tyhle cybistery to neudělaly..A ty co kvetly jako první -Donau ,Ambienc a San Remo ty už všechny takymají uplně tvrdé cibule.listy dlouhé ale u jedné znich žloutnou.
Sumatra je pořád tvrdá ale mám potíže se San Remem teď je v perlitu tak zatím nevím, pořád chytal hnilobu.Snad o něj nepříjdu.
Já mám tyhle první letošní už odkvetlé amky na skříni až u zdi - mají nejdelší listy. Tak jsem nevěděla která z nich je ta co jí odchází listy. Teď jsem to šla zjistit a je to taky San Remo. Cibule je obrovská a uplně tvrdá Vypadá že jí ještě se zvětšila. Žádná hniloba nic nevidím .Přesto jí tak před tejdnem začaly žloutnout konce listů,ale ne tak jako normálně že odchází. Začaly se na nich dělat ohraničené uplně žluté skvrny.Při posledním zalívání jsem ty postižený konce prostě odstřihla. Teď ty zbytky celkově žloutnou. Nevidím že by nějaké nové rostly. Jinak žádnou spálu nic nevidím .
je zajimavy, ze ty stary semeace jsou o dost odolnejsi na hniloby nez ty kupovany... :rolleyes:
tak uz mi zlobil i ten nahradni nahravac fotek za sklad...no to jsem zvedav jak dlouho vydrzi..
teda Jani, co s ni delas?! tolik stvolu! no kvete ti uz hooodne dlouho
Je nádherná ,přesně jako byla ta moje!! Blahopřeji stojí za to.
Moc pěkná :rolleyes:
Jani, Sumatru máš parádní
Jani, je 100 percentná!!!
Jani je to parádní kytice.!! Moc pěkný
Jj já úplně souhlasím,moc hezké :rolleyes:
Jani, tvoje Sumatra se vydařila, bohatě kvetoucí. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
taky Jani gratuluji, super!
Děkuji všem.
mně také konečně vykvetla
Krásná
Já dostal miminko Sumatry loni na podzim od Jiřinky,asi po 14 dnech shodilo listy a dodnes nenarašil jediný.Tak jsem ji dnes vyklopil a zjistil,že má nové kořeny krásně bílé,tak čekám co nevidět i lístky.
Jiřinka je strašně hodná, také od ní něco mám
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Sumatra