Re: Jungle Star
Děkuji moc všem
Janko, jestli se ti tak moc líbí, tak můžu poslat mimčo . Malá cibulka už roste.
A co to máš za krásnou amarylku na titulní stránce? Myslím tu označenou jako noname 5. Je růžová a má tvar trubky. Je moc krásná
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Jungle Star
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Děkuji moc všem
Janko, jestli se ti tak moc líbí, tak můžu poslat mimčo . Malá cibulka už roste.
A co to máš za krásnou amarylku na titulní stránce? Myslím tu označenou jako noname 5. Je růžová a má tvar trubky. Je moc krásná
Huráááááá už nezávidím.Rito ty jsi ZLATO.
Misty, je to ona. Zdála se mi povědomá . Je parádní
Tak jo, Jungle Star je tvoje. Ještě ji trošku nechám vyrůst a pošlu ji
tedy, to je nádhera! Magdi, Jiřinko gratuluju k tak nádhernému úlovku! Jiři, i ty jí máš z RC? budu se muset příště pozorněji dívat
Rita tak to je veľká paráda.
ta je tak krasna! doufam, ze se mi v semenacich aspon nejaky objevi podobny teto odrude
Rito, nádherně a bohatě kvete. Dva stvoly zároveň, to je něco.
Rito gratuluji opravdu nááááádherný druh a zároven krásná fotka
Rito, to je prostě bomba! gratuluju
Rituš to je krasavice moc krásná blahopřeji
Děkuji moc
Konečne kvitne... ale mám obavy, nemá jediný korienok.
Je nádhernej,gratuluji.
luxusní!
taky gratuluji, je nádherná. Mám podobný problém u dvouch cibulí a ani to nejsou nové.
Pavle moooooooooooooc krásné květy. Gratuluji :o
Ďakujem.
Pavle gratuluji, je nádherná
Pavle blahopřeji ta nemá chybu - krása
Pavle, je krásná. držím palce, ať začne pouštět kořeny. vloni jsem takhle přišla o dvě nově koupené
Evi, stvoly išli do vázy takže už je to len na cibuli ako sa s tým popasuje. Cibuľa je v čistom keramzite na lepšie prevzdušnenie a hlavne kôli prevencii voči hnilobe. Tak uvidím, ale nerád by som o ňu prišiel.
to ti věřím - o takovou krasavici by se bál každý! přijde mi , že pokud je cybister bez kořenů, nechce se mu je pouštět. nemám jich zase tolik, abych mohla zobecňovat, ale vloni jsem takto přišla o Chico - nově koupené bez kořenů z EB, letos se mi totéž děje s cybister roze taktéž od EB. v obou případech vyrostly kraťounké lístky a dál už nic. zkoušela jsem stimulátor, na části podpučí seříznout, dát do "hyacintové" vázy - všechno marné. počkám, jestli budeš mít úspěch s tím keramzitem a kdyžtak to také zkusím
Tak konečne sa niečo deje a pravdepodobne je cibuľa z najhoršieho von. Keramzit nepomohol, tak som ju neskôr zasadil s ostatnými do foliáčka. Po dosť dlhom spánku bez zmeny začali znovu rásť listy. Som veľmi rád, pretože je to veľmi pekná odroda a znovu opakujem - nerád by som o ňu prišiel.
je videt, ze je skutecne jiz v pohode dobra prace
Cibule Jungle Star co jsem řízkoval už začíná pomaličku vyhánět malé cibulky,tak pokud vše dobře půjde,příští rok budou k mání.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Jungle Star