Téma: Polozene listy
Pred mesicem jsem poprve zasadila Amaryllis, uz mi rostou 3listy a jsou celkem dlouhe ale od vcerejska ty listy jakoby jsou na boku. Je to normalni?? Vlahu ma,zalivala jsem a neschne. Co to je??
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Polozene listy
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Pred mesicem jsem poprve zasadila Amaryllis, uz mi rostou 3listy a jsou celkem dlouhe ale od vcerejska ty listy jakoby jsou na boku. Je to normalni?? Vlahu ma,zalivala jsem a neschne. Co to je??
vitam Te tu, mohlo by to byt způsobeno nedostatkem svetla-listy jsou pak krehci a naklaneji se kam muzou, pokud sem dodas foto, bude to na urceni snadnejsi
Při nedostatku světla má hvězdník světle zelené listy. Zvadlé listy může také způsobit nějaká choroba, jako hniloba kořenů nebo červená spála.
Corral vítej jak píše Eda má to víc příčin ,když vyloučíš nemoc a hnilobu tak mají málo světla.Já je prostě občas prostě promíchám ty co jsou nejdál od světla přesunu dopředu a obráceně.Do rána jsou listy v pozoru. Hrajem škatulata.
Také já tě Corral vítám mezi námi. k těm tvým listům nemám už co dodat. Chce to fotku jinak se špatně posuzuje, jestli je to vůbec něco nenormálního. Jinak já bych snad nejdřív kontrolovala kořeny a jestli jsou bílé, tak nejspíš to nic nebude. Když jsou už listy dost dlouhé a těžké rozevírá se růžice listů do stran a nebo se celá nakloní ke světlu. Já je podvazuji k tyčce.
Corral mrkni napříspěvky-skupinky je tam foto mého pralesa jak říká Karen podvazovat.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Polozene listy