Re: Dancing Queen
u narcisu je ty plne odrudy kloni casto k zemi...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Dancing Queen
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
u narcisu je ty plne odrudy kloni casto k zemi...
Ještě jsou tam dvě poupata a ty vypadají ,že budou pěkně nahoru.Loni tak byly všechny.
Spíš Karen jestli nebyli ty stvoly větší minulý rok
A výš že ani ne.Stvol měl loni jen výšku 19 cm, květ 22x22cm..to květ má letoj 20 cm ale je hodně bohatej.Tak se mi zdál na pohled větší. Uvidím jestli se ty další květy udrží obrácené vzhůru.
Překrásný
Karen ,jestli ten stvol není letos tenčí.Ty kupovaná mají vždy hrozně široké stvoly a druhý rok jsou pak už tenčí.
Heli to teda fakt netuším,nikdy jsem je neměřila a takhle mně přišly normální. Teď kvete už i druhý květ,a tak skloněný dolů není, spíš je kolmý ke stvolu.Počkám ještě na ten třetí a zase odfotím .
Karen nádhera.
Pavle, Karen...krasne..oba jste se jskvele nafotili!!
Pavle,Karelex jsou obě moc krásné :rolleyes:
Moniko,všichni mě nazývají jmenem,prosím nebuď vyjímka Karen
Karen, je to parádnica vyparádená.
Radime pěkný, gratuluji.
móóóc pěknej
Karen je mooooooc hezký,pěkné fotky
děkuji za pochvalu - snažím se
mně také včera rozkvetla. ta moje původní, sežraná z loňského letnění- mám velikou radost, i když jsem si pořídila pro jistotu náhradu. a krásně se mi to sešlo - během dvou dnů mně vykvete druhý stvol na Exotice, takže vyzkouším křížení Hawehy (a nebo toho Vietnamce?), na které tu dávala nedávno odkaz Magda !
Velice mě překvapil Dancing Queen jak se v tuhle roční dobu probudil k životu a má dvě poupata.
Druhé poupě bude těsně nad cibulí
pekny Edo, hlavne obdivuju Tvuj smysl pro detaily foceni
To bude zajímavé hlavně ten druhý stvol jak rozkvete.To máš jedno květy potěší v každou roční dobu. Hlavně nám je až rozkvetou předveď, to už bude vzácnost .
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Dancing Queen