Re: Ambiance
A reklamovat co? Ten co neseděl jsme vrátili a cenu nám pošlou ale dvoje poštovný je na nás. Tahle čtečka stála 240 a poštovný první 120 a to jak jsem balíček vracela už jen 80kč
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Ambiance
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
A reklamovat co? Ten co neseděl jsme vrátili a cenu nám pošlou ale dvoje poštovný je na nás. Tahle čtečka stála 240 a poštovný první 120 a to jak jsem balíček vracela už jen 80kč
neřádi :lol:
Pepča povídal že to je moje blbost a je to tak.
chybama se clovek uci, jiste nejsi prvni ani posledni komu se to stalo
radsi se tesi na novou sezonu a hlavne-dny uz budou zas delsi, konecne!!!
jj taky to říkám, po Vánočních svádcích už se to lepší. Pak začnou snášet slípky a už se to lepší. Ještě odrodit tu moji malinkou Džesinku a už bude po starostech.
to bude radosti!
Karen za těch 500kč by byly aspoň 3 Amky to naštve co?
dneska nám vrátila peníze za nevyhovující USB a je to...:|
Karen, tu Ambianci jsi opylovala i Papiliem? sice maji jiny pocet chromozomu nez Papilio,ale prave Ambiance ma stred zeleny a tak si myslim, ze Papiio by bylo na ni dobre...
Ano zkusila jsem to. Květů bylo dost ale opylovala jsem jen jeden stvol. Druhé dva jsem nechala uschnout. Ten nejmenší semeník je po Papiliu, ale už teď je nejmenší,ale zatím se stopka nesvrašťuje.Neit Star ale vypadá nadějně.
to budou dětičky
Právě mi rozkvetla tato parádnice
Moniko je nádherná, červená linka kolem lístků, skvělé.
Naozaj je to parádnica.
povedlase gratuluji !!
Všem vám moc děkuji za pochvalu
krásná,moje tvrdě spinká
super,nádhera
Diky, diky, holky. Tak Vam zase kvetou jine....podle fotek od Janky i Karen...samej exot...
Mimochodem jsem se divala, jak mi to kvetlo loni a polovina uplne jinak. Tentokrat mi vyhodili na kvet mezi prvnimi ty odrudy, co jsem "vencila" na balkone. Resp. Lady Jane i Jewel jsou mezi prvnimi vzdy, ale Ambiance, Exotic Star, Exotica (ktera je pred rozkvetem) mi loni kvetly daleko pozdeji....tusim, ze az nekdy v breznu.
jj, krásná, pro tyhle barvičky mám slabost
Je krásná, mně ještě nekvetla.
Pro tuhle mám slabost, je nádherná
Díky!
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Ambiance