Re: Tres Chic
Mohlo by něco vyjít
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Tres Chic
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Helenko to je neskutečný máš jednu hezčí než druhou.GRATULUJI. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Já Tres Chic nemužu odchytit už po třetí něco jiného.
Já ji kupovala teď najaře v Eurobulb
Tak to jsem nějak prošvihla brala jsem Splash ten byl zhnilej,Pamelu a h.Rose.
Pamela mi zrovna kvete.
Helenko, tvoje Trés Chic je nádherná!
Helčo, kdyby se mělo určit, kdo má letos nejhezčí amky a nejkvalitelnější fotky, tak bys určitě vyhrála. Děláš to moc dobře a ta Trés Chic je prostě skvělá, já ji mám na prvním místě v seznamu chtěných.
To už je fakt kytice.Nádhera.A fotky skvělé.
jj souhlasím :rolleyes: .je pěkný
Gerou, je to krasavec. Nádherně vybarvený.
Je super, nádhera. Pre mňa je to jedna z najkrajších odrôd vôbec. Farby nemajú chybu. Škoda že je problém ho opeliť. Neviem či sa niekomu tu vôbec podarilo dopestovať na Tres chic semienka.
Pavle, byla jsem se dívat a z Tres Chic -to mi nedozrálo ani jeden semeník,ale mám křížení Sydney X Tres Chic,Exotica XTres Chic a Gilmar X Tres Chic . Vše jen pár kousků,takže jsem nic nenabízela a uvidím jak porostou.
Otázka je co zdědí a kam se vrhnou.Možná budou pěkné kousky a nebo budou hodně po rodičích.
To si ještě počkáme,kdoví jestli vůbec dorostou.
Heli, máš pravdu. Kríženia kde je otec Tres chic mám aj ja. Tu to funguje, aj keď nie v každom krížení.
JE NÁDHERNÝ :rolleyes: :rolleyes:
Evi krása blahopřeji
Je nádherný!!!Taky jsem si jej dlouho přála.Už mám malinkou.
Evi je naozaj super. Odroda ktorá má veľa kvetov na stonke. Paráda. Škoda že sa nedá opeľovať.
Tak to opylování nemám ani zkoušet? Tak si aspoň nechám pyl - jde mi na květ Chico tak se bude hodit
Skúšal som opeľovanie niekoľkokrát - ani jeden semenník mi nedozrel - NIKDY!!!
To je obrovská škoda, je to opravdu nádherná odrůda, snad jedna z nejhezčích Moc se mi líbí Za chvilku vložím dnešní fotečky
nádhera :rolleyes: :rolleyes:
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Tres Chic