Re: Papilio
Děkuji za pochvalu. Odkvetl a nové listy nerostou, dělá si co chce.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » Papilio
Stránky Předchozí 1 … 23 24 25 26 27 28 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Děkuji za pochvalu. Odkvetl a nové listy nerostou, dělá si co chce.
Edo, znovu a znovu nádherné kvety, gratulujem.
Pavle, pěkně vypadá. Má hodně zdravých listů. To by mohl mít velký květ nebo také dva.
Edo, budem rád keď rozkvitne aj tento rok.
To je teda kus!!! Nádhera.
Pavle, to je nádhera Pěkná sbírka
Evčo,to tvoje Papilko nekvetlo ani letos? Nebo možná mi to uniklo. Moje teda nekvetlo,jen mělo dvě miminka.
Karen, moje Papilio zatím nekvetlo. Teď jde do listů a má jedno mimčo
JJ moje taky nekvetlo a mimča jsem měla dvě - už jsou pryč, ale ty máš pořád u mne tu jednu cibulku
Cybistr Sumatra .Nezapoměla jsi? Je zasazená a na zahradě
Nezapomněla jsem Karen Myslím na to, ale zatím jsme neměli cestu kolem :o Pěkně mi ji ještě pohlídej... ty tu máš u mě taky překvápko
Tak mě nenapínej a hoooonem tu cestu kolem našeho najdi
Pavle,ty máš letos tedy samé lahůdky,doufám,že se pokusíš o křížení H.Papilio X H.Reticulatum a naopak..Mě se chystá na květ Lady Jane,Purple Breeze a dnes dokvétá Tres Chic.A taky ještě doufám....
Jirko o tom niet pochýb. Najideálnejšie by bolo, keby rozkvitli súčasne, aby opelenie mohlo byť uskutočnené v obidvoch smeroch.
Pavle, však také aby takový obr nekvetl. Gratuluji.
Edo, nieje až také veľké. V priemere cca 8cm. Vypadá však mohutne...
Moc ti to přeji je to nádhera!!
Pavle velká gratulace je nádherné. :rolleyes: :rolleyes:
Pavle je nádherný, :o má dva květy nebo tři? dobře to nevidím. Já měla jen dva aletos ani nekvetl.
Kvety sú dva. Škoda že je H.reticulatum pozadu, takže opelenie v tomto smere nebude možné. Ale mám rôzne pele, takže niečo určite vyskúšam. V extrémnych teplách ktoré tu boli papilko veľmi rýchlo vykvitlo a zrejme aj rýchlo odkvitne. Škoda, jeho kvet je naozaj výnimočný.
Karen, myslím že kvet môže mať kedykoľvek. Takže verím, že sa odmeny v podobe kvetu dočkáš aj ty.
Helenka - keby som ti poslal peľ z H.reticulatum keď rozkvitne, neskúsila by si s ním opeliť svoje Papilio??? Myslím, že by to časovo mohlo vyjsť.
H.reticulatum ti pokvete později? Tak jej zkus opylit pylem z papilka třeba to vyjde .
Karen - to určite vyskúšam, len som si myslel že vykvitnú naraz.
jestli se zadaří tak jáááá se hlásííím!!
pro Pavla,
Pavle,já jsem pro.
Gratuluji, je nádherný
Stránky Předchozí 1 … 23 24 25 26 27 28 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » Papilio