Téma: Pokec o všem-10
Zdravím všechny co mají rádi květiny , moc prosím o radu letos se mi přemnožily MOLICE ve skleníku i venku. Mám je téměř na všem a postřik MOSPILANEM nepomáhá. Zkoušela jsem i PIRIMOR ale výsledek žádný. Děkuji Myška
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10
Zdravím všechny co mají rádi květiny , moc prosím o radu letos se mi přemnožily MOLICE ve skleníku i venku. Mám je téměř na všem a postřik MOSPILANEM nepomáhá. Zkoušela jsem i PIRIMOR ale výsledek žádný. Děkuji Myška
jeste by melo pomoci Karate Zeon
To je s nima těžký, příště asi přijdou do jahodiště, v květinových záhonech se jim nelíbí a samostatný jim dopřát nemůžu. Má cenu to postříkat nějakým fungicidem?
Dívali jste se na nabídku Eurobulb?Mají tam zajímavé ceny a dalo by se i vybrat.Jen bysme museli asi objednávat teď a ne v prosinci,to už bude vše prodané.
nebo zkus hodne proskrabnout zem, to je hodne dulezite
Já se Helenko přidám.
Já už mám objednáno od května za 70 Eur.To je poslední letošní kauf.
Vše nejlepší přeje všem Helenkám Myška Jana
i ja se pridavam, vsechno nej a hodne kvetu!
Přidávám se ke gratulantům,vše nej nej nej.
Musím si postěžovat od pátku co odjel Pepča na dovolenou k moři se mě drží děsná smůla a já si naplánovala takové práce!! Nejdřív mě poštípaly vosy, pak jsem se škrábla o pilu, tou jsem řezala latě. To bylo ještě všechno sranda. Ale dneska?? chtěla jsem popotáhnout želenou traverzu a ona se mi vysmekla - byla moc těžká a spadla mi na prsty. Bylo to děs. takovou bolest jsem již dlouho nezažila. Mám po práci. V ruce nic neudržím. Prst - prostředníček na pravé ruce mám poslední článek dočista modrofialovej. Bolest už není tak zlá, ale mám docela strach jestli nemám tu kůstku rozmáčklou. Prstíček je na konci studenej, ale cit jsem tam nestratila. Tak mi držte palce!! :o :o
to je Karen pech! nekdy se to vsechno se-- dej si tam chlazenej obklad, rozhodne by to melo pomoci, misto prace se aspon muzes kochat kvetinami, to neni vubec k zahozeni!
No jo,ale práce mně stojí, zahrada není posečená, odešly už okurky a tak jsem se chystala to po nich ulkidit.Naštěstí pozdní salát jsem rozsadila,ale nejhorší je že nedodělám to dřevo.Ani nádobí neumeju ale hlavně aby se to zhojilo bez doktora.
Karen zahrada ti nikam neuteče.Tak si říkám že léto je pro tebe dost nabezpečné období .Loni jsi taky něco měla né?Myslím že jste ty a Radek pořádali letecké dny jestli se nepletu. :mad:
Loni?to už si nevzpomínám,ale letos jsem spadla do loňských semenáčků .Když jsem je byla plet a pak tam vracela textílii zapletla jsem se totoho a padla přímo na rostlinky ale přežila jsem to zeb větší škody. Rostlinky to časem dohnaly.
Míro máš mejlíka.
dnes to kooonecne doslo ani no trvalo ji to jak nikdy!
DĚKUJUUU!
Tak jsem lidičky včera pohřbil děděčka.Měl moc krásný rozloučení,bylo tam bezmála 100 lidí.
To je mi tě líto, upřimnou soustrast.
Včera zemřel otec od naší snachy. Den před tím byl ještě s naším synem na rybách a v noci zemřel.
Jiří taky upřímnou soustrast.
Helenko co dělá tvoje papilko?To moje starší má 70cm a tlačí se 2 mimi ale květ pořát NIC.
Jani, včera jsem se dívala a pěkně roste a to ho mám venku.Zatím s ním asi nebudu hýbat.
Jani,tak mi to nedalo a dnes jsem ho vyryla.Posílám fotku
Paráda :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Helenko to je paráda!!! Měla jsi jej zasazené jak vidím i s květináčem a jak bohatě prorostl! Jsem zvědavá na to svoje jak bude vypadat až jej odkryju. Loni přez letnění nerostlo .
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10