Re: Pokec o všem-10
Mací nemám paní si ji nechala pro sebe.mamina byla dcery. Tak ti jen tiše závidím. Chodím o berly tak nemužu nic velkýho.Čiva by byla fajn snad se něco naskytne.
a jak zdraví ?Lepší se to aspoň trochu?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mací nemám paní si ji nechala pro sebe.mamina byla dcery. Tak ti jen tiše závidím. Chodím o berly tak nemužu nic velkýho.Čiva by byla fajn snad se něco naskytne.
a jak zdraví ?Lepší se to aspoň trochu?
Kamoška má Jorkšírky myslím že fenečky. Psala že k odběru 1.11.
Karen k vám je to moc daleko,hodná, počkám do jara až tady bude tepleji.
Už jsem přesunula Lady Jane do obývu, začíná pukat, tak ať nepřijdeme o radost z prvního květu
Jani vím že teta zháněla pražského krysaříka.Měli jen samé fenky a jsou v praze.Kdybys moc chtěla můžu sehnat telefon
Helenko díky ale na zimu né chudinka by tady umrznul .Chodit do metrové závěje takhle malinkej no brrrrrrrrrr.A hlavně tohle období mi nedělá bobře tak by byl chudinka.
Ahoj Ivane,to je dost,že se tu taky ukážeš.
Chtěl jsem se zeptat,zda můžu počítat že mi odprodáš jednu z Flamenco Queen,jak jsme se na jaře dolouvali?
omlouvám se,ale je toho moc,rostliny začaly zatahovat tak snad do měsíce zpracuji nabídku na výměnu
Ivan
ten je krasny, babicka ho ma taky, ale nevim proc ji nekvete, co s nim delas??
Dala mi jej sousedka už podruhý.,Ten první jsem nechtěně zničila. Přejela jsem jej strunovkou. Tenhle jsem sázela někdy v květnu a už to byla dospělá rostlina, která už i kvetla .Celé leto byla na zahradě .Od zasazení stála ve stínu a jak jsem ji brala dom už tam bylo poupě.Předtím teda ale zhodila všechny listy. Jinak s ní nic nedělám. Měla kupovanou zeminu a doma jsem někdy přihnojila Cereritem.
http://karelex1.rajce.idnes.cz/C40_kvet … _albiflos/
Měla jsem i maličké rostlinky ale ty se mi nechytly.
Karen má prostě zelené ruce, krvokvět vykvete málokomu. To se píše všude.
to moc gratuluji, zkusim ji babče vzit a dam ji letnit a uvidime
Co cymbidia Mirku? Na jaře jsi psal, že použiješ normální substrát (myslím B? hledat se mě to nechce) a zkusíš vysadit i do záhonu. Ještě doufám, ale letos asi zase nepokvete.
jo..na to nebyl ani trochu, cas, takze zadny sazeni a dokonce ani presazovani, zadny prihnojen..uz maji Cymba i tak poupata nevim jak to, ale asi jsou mene narocny nez jsme myslel
dovolila jsem si zkopírovat foto z netu
senzační barva, ale zatím se nenabízí
tda Magdo, tos objevila skutecne klenot!!!!!
mimoradne nadherna syta barva, zacnu mit za chvili mindrak, ze jsem zatim nic tak pekneho nevyslechtil
Mirku :,,uz maji Cymba i tak poupata " - asi budu plakat
jeste neni nic ztraceno! mohou nasadit pozdeji...
Pořád nevím, co má u cymb ten rozhodující vliv na kvetení. Rozdíly teplot- schovala jsem je nedávno předtím, než byly ty mrazy. Takže ty si užily. Hnojení občas, zálivka občas prolité, chráněné před deštěm, ani úpal, ani stín. V létě plné slunce.Holt nemám ,,zelené ruce" a pěstuji roští. No nic, to nepatří do amarylek.
Lenko nic si z toho nedělej mě Cymba taky nejdou. Měla jsem dvě - jedno jsem umořila loni v zimě a to druhé sice žije, ale ke květu se nemá :lol:
Magdo, tos ulovila opravdu super barvu, asi bysme ji chtěli všichni mít, tak schválně komu se to podaří nejdřív.
Magdi,kdepak jsi to našla?
občas kouknu na toto fórum, tady je odkaz k tomu tématu http://forums.gardenweb.com/forums/load … 99.html?17
byla jsem dnes v Hornbachu, stále mají v nabídce amky co tady psal Jirka, jsou ve slušném stavu, tak jsem si musela koupit Jewel, ato jsem tuto sezonu nic nechtěla
jo Magdi, Jirka mi ho musel koupit, taky jsem neodolal
Barva opravdu nádherná.Na ty jsem ujetá
Miro, jedna chuťovka pre teba. Zelený stred, papilio gény ... :rolleyes:
Odroda sa volá Hippeastrum Viridi Rascal
Pavle,take jsem na něj koukal u f.Hadeco.
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10