Re: Pokec o všem-10
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
no hezky jsme se namlsali
Helí La plaz bude mít 3 stvoly už se nemužu dočkat až pokvete.
To je super já ho mám ve sklepě .
Já budu fungovat asi až příští týden
Neví někdo,kde hledat rozdíly mezi H.Rosado a H. Cybister Rose?
O tomhle se už tady jednalo, podívej se na Cybister Rose na začátku píše Eda, že je to možná jedna rostlina se dvěma názvy. Je to uplně na začátku toho vlákna.
Jo tak je to potvrzené i z webu,Rosado je C.Rose a existuje ještě Rosario.
Tady kdyžtak odkaz na webík k pokoukání či určování.
Edo,všiml jsem si že na Tvé(naše) fórum je odkaz i na fóru landspro.I když se domnívají že jsi holka,to bys měl asi vyvrátit.
Karen nevíš co je s Evinou dlouho se tu neukázala.
nevím, ale žije!! přeposíláme si mailiky
drazí... chci se zeptat jak to udelat, aby mi hvezdnik vykvetl na Vanoce, kdy jej mam zasadit, bude stacit vysadba zacatkem prosince?
Myslím,že by to mohlo stačit jen v případě, jestli budeš mít už cibulku, která je narašená.jestli ale bude uplně suchá asi bych ji dávala dřív. Těch suchých by to chtělo asi pro jistotu víc.
Šla jsem se podívat jak to letos vypadalo u mojí co kvetla poprve. Sázela jsem ji jako suchou nenarašenou 30.12. Květní stvol vykoukl 14.1 a do plně rozkvetlého prvního květu jsem čekala do 9.2.
Karen tak jí pozdravuj a ať se ukáže na foru
Jani vyřídím.
Jirko, koukám, že vyštouráš na webu každý detail. Vím co si o mě myslí a nechal jsem je přitom. Moje angličtina je stejně mizerná, takže nemám v úmyslu psát na jejich fórum další příspěvky, ale rád se tam občas podívám. Taky jsem už někde narazil na tvoje komentáře psané v němčině.
diky Karen, takze by to chtelo tak za 10dni vysadit a mohlo by to klapnout
Mirku spíš asi dříve,cibule jsou nevyspytatelné
no kdyz si vzpomenu jak tata topi tak by to stihly snad i do tydne
Teda Edo a Jirko klobouk dolu vašim aktivitám.A to nevědí o vašem křížení a jinem.(asi vědí ale neví rozsah a zápal pro věc)
Vyřizuji pozdravy od Evči, prej nestihá, v kševtě je nyní moc práce - před Vánocema
Karen díky za pozdravy od Eviny.
Karen tak ji pozdravuj a ať se drží.Nápor bude ještě větší
Helí moje řeč já budu mít letos 1 vánoce po7 letech volný.Evinu lituju je to před vánocema pěknej záhul.
Evča si to už vyzkoušela loni.Tak už ví co ji čeká.
V Hornbachu mají Trentino,Fanfare,Amico,Firecracker a Alfresco po 75 Kč.Jako kolibříky.
U nás v Penny se letos taky ukázalo několik amek za 70 kč. Jsou nerozkvetlé,ale narašené ano.Jen zase zasazené v té drti. Bohužel nic o co bych stála, jen samé Royal Red, a podobně. podle obrázku ,červené a růžové.
Nakupují stále od stejné firmy. Kdy už to skončí.
proto musime slechtit i nadále!
Mirku a ty se toho pak ujmeš?
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10