Re: Pokec o všem-10
co konkretne myslis??
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
co konkretne myslis??
Neuvažuješ do budoucna věnovat se i prodeji amek? To bys ale asi muselmít nějakou množírnu,že.
Ted jsem si vzpoměla co je s tou tvojí ozařovanou cibulí?začala nakonec růst? Možná mně to uniklo.
no zatim na poradnej vytapenej sklenik jen tak nebude, kdyz clovek vezme, ze stoji 2,5milionu...hm :lol:
nekdo se me na ni tady min.tyden ptal... zatim se nic nedeje, ze zacatku mi ji schodila kocka, coz urcite hodne uskodilo cibuli, jinak v souc.dobe nic nedela...sedi, neroste, nehnije..
občas uvažujem o množení kvetov na predaj..ale takisto ako Mirek nemám podmienky na množenie...mám tu pár kvetov a už mám málo miesta :lol:
No jasně, to jsme na tom všichni podobně
Mirku k předstihu vysazení mám zkušennost a potrvdila se mi v praxi od cibule v klidu ve sklepě u brambor tedy v chladu jsem cibuli přinesl v únoru do 22°C a první květ pukl za 40dnů u jiné za 36 dnů.
Zdravím Karle, trochu jsem nepochopil proč dvě registrace, stačí doma zadat jmeno a heslo jako na počítači v práci, ale třeba to je pro tebe takto lepší.
Nejspíš si to heslo nepamatuje.Já to svoje taky zapoměla a tak když jsem na manželově jen nakukuji bez přihlášení. Tady jej mám vložený napořád.
Máte pravdu,je to jen otom pamatovat si heslo
já se přihlašuji asi ze 4 počítačů a funguje to
Ahojky nějak se mi zdá, že cibulka je proti loňskému roku slabá a mekká
Cibule hvězdníku se většinou doma trochu zmenší, ale většinou zůstává tvrdá, hlavně na podzim. Po zimě může být trochu vyschlá. Možná má problémy s kořeny např. z nadměrného zalévání. Doporučoval bych přesazení a prohlídnutí kořenů jestli nejsou uhnilé. Také může být napadená cibulovkou narcisovou, která vyžírá vnitřek cibule. Mezi kořeny bývá vidět dírka.
Karle, nic si z toho nedělej. Problém je, že příspěvky pod novým jménem nepůjdou přiřadit k tomu původnímu. Jedno uživatelské jméno i s příspěvky lze smazat. Jestli chceš můžu to udělat hned, dokud jseš na začátku a máš napsané jen 3.
Taky bych se Karle přimlouvala za to původní jméno,aby se nám to nepletlo
no letos se musim priznat, ze jsem si udelal velmi originalni adventni venec - dozdobil jsem jej dvema semeniky hvezdniku - no uz mi asi hrabe
Mirku je to umělecké dílo. Velice pěkný.
To nekdo cizí neuhodne co to je.Nádherně originální
Mirku, moc hezke...ses uplny kreativec. Fakt povedene...!!
zas to nepřeháněj ale dekuju vsem za pochvalu
neprehanim...Myslim, ze maloktery chlap by to dokazal doladit do takovych detailu...Jako nic proti panum, ale myslim, ze to vyzaduje urcite citeni a vnimani...:-). Tim nechci rict, ze by chlapi nebyli vnimavi, ale myslim, ze na tyhle veci maloktery....
vsak clovek taky neco pochytil ze skoly, že?
Teď jsem byla v Kauflandu mají kolibříky za 49.90kč.
Budu se tam muset stavit zítra až půjdu z noční dneska byl se mnou manžel a táhl mě od nich prý jich mám doma dost
tak dej vedet, my mame Kaufland v nedalekem Bejrutu (neboli Berounu) tak aspon se tam muzu potom i vypravit
Míro je mi líto z noční jsem se tam nedostala lilo jako z konve a neměla jsem dešník nechtěla jsem promoknout,tak snad zítra
U nás je mají taky a připadne mi že ne všechny červené budou červené .To bude zase sranda
.Ilonko,taky jsem si jeden dnes koupila
a půjdu na obhlídku znova
,nákupní sezona začíná
Stvoly jsou hodně do červena a někteká poupata mají zelenočervené žíhání,Ilonka je má čistě zelené.
ten sv.ruzovy je zvlastni...hlavne musime odhalit odrudy oc o se to jedna..i kdyz na stitku by mel byt odkaz na web kde by to mohlo byt napsano...?!
Miro, jestli si to dobre pamatuji tak to ruzovy by měla být odruda Trentino-on nebude tak růžový.
Jo a zapoměla jsem na jednu věc, jako vždy jsou PŘELITÉ
Helenko,tak to máš pravdu jsou hrozně přelité.Teď jsem je přesazovala musela jsem koupit květináče už jsem žádné neměla
a byla to hrůza dá se říc pomalu všechny kořínky uhnilé u toho červeného s bílým středem jsem měla ze spodu díru a podpučí vysoké,tak jsem do toho řízla a byla napadená i část cibule hnilobou ořezala jsem to a namočila do Previcuru snad to přežije
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10