Re: Evergreen
Je nádherný Komulko blahopřeji
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Evergreen
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Je nádherný Komulko blahopřeji
moc děkuju všem!
vloni jsem se do něj úplně zamilovala a když jsem viděla, v jakém strašném stavu cibulka na podzim byla, rozhodla jsem se sehnat další. a ten původní to zřejmě tušil, tak se vybičoval ke kvetení
tak mám dva a vůbec mi to nevadí
ještě si dovolím přidat dnešní foto. zelená prostě nemá chybu :cool:
a jedna přeexponovaná prosluněná
Nádhera není co dodat.
Tak ten teda nemá chybu není co dodat prostě paráda !!!!!!
Teda ta zelená je nádherná.GRATULUJI. :rolleyes:
Je super. Ale na živo musí byť ešte krajšia.
Nádherný
MOC DĚKUJU!!
Komulko, dodatečně taky blahopřeji, je parádní :rolleyes:
můj Evergreen se asi chystá k odpočinku, začínají usychat listy, cibule je tvrdá a pěkně zesílila...., jsem zvědavá co bude dál, loni to bylo stejné, jak jsou na tom vaše?
Můj evengreen z jara po odkvětu zaschl a vůbec nic nedělal,tak jsem ho s ostatními koncem dubna vyhodila na balkon do stínu aby na něj nepražilo prudké slunce,zalévala sem tam trošku a ponechala svému osudu cibulku měl zdravou a včera při zalévání koukám a vyráží první lísteček,tak asi spinkal uvidím co bude dělat dále.
Tak Evengreen vyrazil za celé letnění na balkoně pouze jeden lísteček a včera i ten jeden byl úplně suchý.
Vyndala jsem ho z květníku cibulku má zdravou,tak asi chce spinkat,zabalila jsem ho bez hlíny do novin a odnesla do sklepa
uvidím jestli se probudí za nějaký čas nebo co bude dělat.Moc nerada bych o něj přišla je to moc krásná amka.
no to je teda žirafa!
Míro mám dojem že všechny cyb.táhnou do výšky .Všechny co mi kvetou jsou od 65- 85 cm vysoké.Musela jsem je sundat z okna.
Prostě žirafy
no mas pravdu takova Sumatra bude snad i na štafle
no je nadherny! no kdybys ho dala nekam kde je 10st tak by kvety vydrzely - aspon me takto vydrzely 17dni!
Míro ono je to v paneláku těžké mám ho v nejchladnější místnosti kde se netopí,ale tak nízkou teplotu nevykouzlím
tak jsem zas jednou poucen... pri sklizni jsem sklizel cibule do novin a hodil tam jmenovku, ackoliv vse bylo v suchu a teplu tak mi odesly 3cibule, nejvic me boli Evergreen, kteremu se u me darilo a kvetl 2x rocne takze priste rozhodne budu davat do kvetinacu do bedny, rozhodne noviny nechci videt ani nahodou :lol:
A co se ti jim stalo, já je měla v novinách loni a letos zase. Ukázala se mi ze začátku letos plíseň -už jsem o tom psala. Ale to jsem zavinila já tím že nejspíš byly málo suché. A právě jsem ze začátku neměla noviny - ty víc sají.Použila jsem reklamy co nebyly tak moc z hlazeného papíru. Teď se chystám že je zase zkontroluji tak mě neděs. Ještě pořád uklízím po malování. Není čas ale asi si jej zítra udělám když říkáš!!!
cibule byly vlhke, ale ne mokre (pri sklizni) takze opravdu je pristi rok budu davat rovnou do kvetinacu v bedne-tam oschnou okamzite, to vis..uhnily nebo jakoby se zaparily
No jo ale to dáš každou zvlášt? Takovou spoustu květináčů jeden vedle druhýho i když do bedny to bude neskladné, to bych neměla kam dát. Já je sklidila i s natí a jmenovku jsem připevnila gumkou. Tak byly rozložené v bedně v koupelně než listí odešlo. Ovšem asi tak měly zůstat ještě déle. Loni jich nebylo tolik a tak jsem na to tak nespěchala.Balila jsem je postupně ale ten konec jsem asi uspěchala.
zajimave bylo to, ze ty tri co shnily tak ty byly zvlast, ostatni v pohode, nicmene si dam priste pozor a sklidim je do kvetinaci a do bedny, vejde se jich tam spousta
Nechávám amky v květináčích,ale čtyři které byly docela suché bez listú jsem vyndala hned na balkoně z hlíny a šoupla do novin
a do sklepa byl mezi nimy i Evergreen z něj jsem měla největší strach,aby mi neodešel a pak mi udělal nevětší radost při kontrole měl
5cm poupě.
Stránky Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Evergreen