Re: Amarylis-skupinka 2
Nádherná skupinka
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 2
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen,v cibuli je asi málo vody tak květy visí.
Jirko, tak ty myslíš,že to pro ni není přirozené? To mě mrzí, zalitá je,zase víc se bojím,rozhodně neměla nedostatek vláhy předtím. Je z obchodu a znáš to jak je to tam s vodou.Část kořenů byla mrtvá,ale měla už i vzrostlé bílékořeny nové.Má ale 3 stvoly,první už odkvetl a rozkvétají stále další.Zatím je bez listů,ale malinkej se zrovna ukázal.
myslim Karen, ze je to odrudou, obzvlast asi plne odrudy mohou viset dolu, mne kdysi viselo Bingo, u narcisu plnokvete odrudy take ,,klopí''kvety tak si myslim, ze to bude i zde podobne...
No byla bych raději kdyby z toho časem vyrostla.Zatím to nevypadá na třetím stvolu je první květ před otevřením a už taky kouká k zemi. Stejněten název.....je mi dost nepříjemnej
Myslím si, že je to tak ako píše Miro. Je to odrodou. Čo som pozeral aj iné fotky Zombie, kvety robia to isté. Inak si tiež myslím že by si zaslúžila krajšie meno. Veď je nádherná!!!
Tak to jsem si oddechla,hlavně když to neznamená nemoc.A co se týká názvu neznamená třeba Zombie anglicky něco jiného?a nebo je to právě proto že kouká do země?
Jani nádhera ta kombinace k sobě sedla.!!
krásnéj kontrast
Moc pěkná skupinka i fotka je povedená to já mám problém udělat dobrou fotku
Krásné , moc se povedly- oba i nahoře.
Moc krásné barvičky - gratuluji
Děvčata děkuji.
Včera jsem přinesla ze sklepa ty nejmenší amky co se mi na omak nezdály,zimuji v květináčích,ZATÍM!!!! a z 9 jich má na květ 5,takže se mi pomalu začínají probouzet
parádní, co k tomu dodat..jsi šikula!
moc se mi líbí i ta cervena hvezda uprostred.., nemerila jsi prumer kvetu?
Děvčata máte moc pěkné skupinky
Ilo,vidím že Ti pokvete nějaká no name ode mě.Já už ani nevím co to bylo zač.Purple?
Jirko nevím,poslal jsi mi jí jako no name,ale už se na ní moc těším
Tak to je u nás PRVNÍ letošní sníh
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 2