Téma: Limona x Picotee
Pracovní název: 6-7/1
tady je muj semenac, vykvetl od podzima jiz podruhe..pokud nekdo bude chtit časem mimčo, nebude problém..jinak prumer kvetu 16x16cm
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Limona x Picotee
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Pracovní název: 6-7/1
tady je muj semenac, vykvetl od podzima jiz podruhe..pokud nekdo bude chtit časem mimčo, nebude problém..jinak prumer kvetu 16x16cm
Tos vypěstoval velmi kvalitní odrůdu, když kvete dvakrát((o:
cim obycejnejsi, tim odolnejsi
Myslím že vlastné výpestky budú omnoho lepšie čo sa týka kvality cibuliek.
Miro - vypestoval si zaujímavú amku.
no verim ze lepsi jsou snad na ceste
Ale je pěkný, takový něžný já bych časem, až budeš mít, cibulku brala. Z jakých je rodičů??
Já se hlásím taky o přírůstek,je nádherná
Mirku,tak teda na křížení Limona x Picote bych to nehádala.To jsem zvědavá co vyroste nám z těch našich pokusů ,to budou kousky
Karen, uz ted je jasny, ze bily asi nebude:)
Helo, to ja zas jo, po Limoně má ten vyrazny stred a po Picotee linka zanikla a je tam to mramorovani jako pozustatek prave te linky co ma Picotee...
Pavle souhlasím ,to budeme muset,protože dávat je do neznámých je vlastně nesmysl.
Mirečku bílá ani nemá být po kom ,když n¨mama je červená celá bez hvězdy ve středu a otec je Elvas.
mas pravdu, myslel jsem, ze uz ted mas aspon jistotu co to bude a nebude zač
Jinak nové téma by bylo dobré a prehledne jen pokud tam nebudeme psat pripominky, protoze pak téma zhoustne a clovek nez vyhleda urcita krizeni tak to bude trvat déle..
Pavle, byl to od tebe dobrý nápad, asi by jsme si take měli ujasnit kdo bude v názvu jako první, asi by mělo být matka x otec. Mirku je to u tvého křížence správně? Limona matka, Picotee otec?
ano, je to přesně tak - jinak vzhledem k tomu, že cibulí z tohoto křížení je více, mám nahore napsan svuj pracovní název
Jinak vyresil jsi to perfektne, jak jinak
Edo jasné - prvé matka , druhé otec. Ja osobne si to pre seba takto píšem od začiatku.
vykvetla již na podzim tak než bude lepší foto tak sem dám aspoň toto...
pracovní název: 6-7/3
Míro, ty nás teda dneska nešetříš Jedna hezčí jak druhá
posli prosím do SZ
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Limona x Picotee