Re: Pokec o všem-10
presne, na to jsem teda vazne zvedav, hlavne, aby to neodlitlo, jinak to bude dobry
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
presne, na to jsem teda vazne zvedav, hlavne, aby to neodlitlo, jinak to bude dobry
To neodlítne, na zemi je ještě kousek přesahu a když na to položím trubku... mám to tak i u textílie a z jara igelit nas okurkách. Na tyčku natočím a zatížím cihlou.
Tak jsem dnes udělala letecký průzkum a bude mi kvést jedna cibule a nevím co to bude.Vypadá to že by to mohla být plnokvětá.No nebylo by špatné kdyby to byl Elvas.Nechám se překvapit.
Jinak to jaksi letos flákám a ještě jsem nezačala vytahovat cibule do tepla.Takže mi kvete jen 5 kousků a to ty co sami chtěli.
Jinak vše spí ve sklepě
Jo a v sobotu mi rozkvet Evergreen,jenže mi cibule spadla a ulomila 2 květy.Tak teď čekám až rozkvetou další.
Karen dopis jsem dneska podala.
Jani dík těším se.
Tak to je to moje překvapení
Ahojky lidičky, všechny vás moc zdravím a omlouvám se že jsem se tady dlooouho neukázala :cool: pokusím se polepšit Jinak jsem pořád celý dny v práci a střídám chřipku s angínou a zádama takže mám o zábavu fakt postaráno :rolleyes: Co se amarylek týká, na květ mi právě jde Christmas Gift. Jakmile vykvete tak dám fotečku (snad to budu ještě umět) Mějte se krásně, Evča
Před 4 mi dny jsem kontroloval cibule,jestli se některé neprobouzí dřive a u odr.Chico byl stvol již venku celým objemem poupěte.Tak jsem ji zasadil a dnes po pouhých 90 hodinách je stvol dlouhý již 40 cm.Takovou rychlost růstu stvolu jsem ještě nezažil.A to ještě včera vykoukla špička druhého poupěte a dnes je již celé ven z cibule.
Tak dúfam Jirko, že budeš opeľovať Papiliom. Z tohoto kríženia sú brutálne pekné krížence :
http://www.landspro.com/forums/showthre … -H.papilio
Evi ahoj, to mám radost,že ještě vůbec existuješ nebo teda nějaká ta tvoje amarylka
Mně se chystá do květu PRVNÍ KŘÍŽENEC !!!héč. je tmavě červená obyč. opylená Elvasem.Takse těším.
Karen, já i amarylky existujeme, neboj Jenom toho času se moc nedostává
Vím,že jsi na podzim uvažovala,že budeš dávat většinu pryč....tak proto se ptám
jj, to je pravda Stěhovala bych je k tobě, ty jich máš pořád málo
Málo zrovna teda ne. Zazimovala jsem na podzim poprve i semenáče.Všech cibulek co už kvetly i semenáčků co byly jen trošku větší mám 4bedničky -takové ty od zeleniny. Jsou ve špajzu, tak co 2-3 tejdny kontroluji a ty co se probouzí dávám do jedné a postupně zasadím. Loňských semenáčků mám tuto zimu méně oproti předešlé zimě.Jsou jen ve 12 truhlících na okně. Zatím teda ještě na okně, později budou musetudělat místo kvetoucím. Ale jinak dobrý. Vnučka i pravnouček rostou ...co víc si mám přát. Karenka 3 tu byla včera a už je zase doma Aspoň se je na co těšit.
Karen, a kdy že budeš stát na tom trhu ?? Ani jsem se ti nepochlubila, taky máme v rodině nový přírůstek, sice to není človíček ale i tak je to mazel
No to jsi mi teda zatajila:!! Je kouzelná, holčička? Je to nějaké plemeno? Připomíná mě papilonka ,ale s něčím:? ZUzka má zrovna 3 pejsky krysky.Já čekám jak bude Džes hárat taky budu krýt.
Je to dlouhosrstá čivava pejsek máme ho od konce září Je moc šikovnej a nechá si od dětí všechno líbit, což je dobře Když jsme v práci tak ani nic nesvede, ani bot si (už) nevšímá
Snad jsem se tě nedotkla, že jsem nepoznala rasu,že je to kluk jsem si nakonec na první fotce všimla, vnuk má taky čivavu ale krátkosrstou - pejska Čikin mu říkaji.Tak asi proto jsem to nepoznala tady v okolí je to samej Jorkšírák.
Néé,proč by jsi se mě měla dotknout ? Tady u nás je taky málo čivav... byli jsme pro něj až v Jihlavě, ale vyplatilo se to. Je to fakt mazel Jdu vytřít do komory a při té příležitosti mrknu i na amarylky jestli se některá nevzbudila
No že jsem tam vůbec chodila Hned jsem si donesla dvě narašené cibule - Dancing queen a Charismu
Charisma mně ještě poříd chybí a Pasadenu jsem letos koupila podruhé a odchází mi stejně jako ta první. Teď nevím ty jsi si tenkrát Passadenu taky brala?
Dancing mi zatím spí
Moje Passadena taky nevypadá moc dobře, spíš jenom přežívá...
Nejsme samy kdo má s touhle amkou trápení.Eda taky naříkal, a ještě někdo ,už nevím kdo,. Prostě si nevíme rady jak na ni. Už ji znovu kupovat nebudu i když je tak krásná. Mám po ní nějaké křížence,ale cibulku nedělala ani jedna.Ta první co jsme kupovaly společně kvetla první rok loni už nic a pošla. Koupila jsem novou a ta se k ničemu neměla od začátku .Ještě ji mám kus,ale myslím,že z toho nic nebude zase.
Evi,nádherný pejsek .Choď sem častěji
Heli, děkuji Pokusím se
jj takové jsou nejlepší, taky mám několik takových zachráněných chudinek. To napětí!§
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10