Re: Pokec o všem-10
už sa teším keď uvidím ktorá amarylka mi to ide kvitnúť a cherry nymph vyháňa 3. stvol
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
už sa teším keď uvidím ktorá amarylka mi to ide kvitnúť a cherry nymph vyháňa 3. stvol
Nedalo mi to a poslal jsem dotaz ohledně mrazuvzdornosti přímo ke zdroji Hippeastrum Breeding BV .Tak uvidíme zdali odpoví.
Toto uvádí o mrazuvzdorných amarylisech Starkl: http://www.starkl.com/view/p-1281/Podro … 081_027210
Další nesmysl o amarylisech,v článku pod Klidové stádium hvězdníků:
no koukám, že se dozvíme rozhodně zajímavý věci!
Začínám nějak moc závidět, všechny čtyři cibule mají listy a květní stvoly nikde.. Dvě kvetly na podzim, jedna v říjnu a jedna v prosinci. Zbylé dvě v březnu, tak proč se flákají.. U semenáčků vyhlížím pořád špičky a pořád nic. U darovaných mimin taky ještě nic. Jsem nedočkavá a vy tady máte samou krásu.. Achjo.
vsak az budem odkvetení tak ty nas tu ohromis - to tak byva
Tychi, to bude tím že se nedržíme rad(těch odkazů co tam dal Jirka).
Kdyby jsme je v únoru vysázeli ven,v březnu by nám na záhoně kvetli
U nás je - 17 ,že bych to šla vyzkoušet.Třeba by mi ruce neumrzli
Helí zkus to za pokus to stojí
Já už mám poryto,a pokud počasí dovolí a nebude pršet,tak o víkendu vysadím ven první várku.Už se těším až v dubnu rozkvete záhon.
Hurá do toho((o: Jaro už ťuká na dveře, jen ho přes ten mráz není šlyšet(o:
už mě ta zima teda nebaví, přes den max.-7st, asi by to ctělo natáhnout velkou plachtu přes vesnici a bude to
Mirku, no tak. Jak nebaví? Vždyť ještě není ani dost silný led na rybníku.. Leden se flákal, tak to snad únor dohoní.
U mě v noci - 22 stupňů.
dnes byl rekord -15, zase se situace opakuje, kdyz jsou mrazy, musim mit migrénu :lol:
no už abych vysel brzy celer a hned bude líp
Tychi, když stojíš za oknem a venku mrzne.To není ono.Já mámráda když si můžu na zahradě vypít kafe a ne abych drkotala zubama
Jirko, co tedy myslíš, že to může být za hvězdník? omlouvám se za kvalitu(telefon), květ je výrazně přivřený...
Já ráda i ten pobyt venku a musím říct, že se mi ještě letos neslepily nosní dírky, takže mráz ještě není(o:
Pozrite si niekoľko amiek (je to paráda) z produkcie komoriya nursery : http://item.rakuten.co.jp/komoriya-nurs … 000000160/
Paráda totedaje, určitě bychom si všichni vybrali
co nam to Pavle delas, takova nadhera, hned mam depku, ze takove nemam
Pavle a ostatní,tady máte odkaz na objednávku v angličtině i s ceníkem poštovného.
No ale ty ceny to si nechám zajít chutě
Nemužu si pomoct,ale toto my jako Hippeatrum nepřipadá,spíš jako Rhodophiala:
http://item.rakuten.co.jp/komoriya-nursery/1amahsh09/
tak jednu k vanocum, proc ne
Netuším jak vypadá nějaká Rhodophiala, ale až sedočkámekvětu u křížení s Ismenií, mohla by vypadat taky nějak tak podobně.
Miry to by tak leda šlo, ovšem musela bych být spíš tím obdarovaným nežli dárcem
Teď zařazuji fotky od těch co jsem včera sázela.Přitom jsem zjistila že z těch co raší je několik cibulek co pokvetou poprve.U všech byla velikost cibulky loni při ukládání průměr 4 cm. Do teď se trochu seschli.Ale vypadá to,že by se dalo říct,že poprve kvetou když má cibule průměr 4 cm.
Několik jsem měla o velikosti trochu menší - tak 3,8 cm, 3,7cm.......Z těchto zatím žádná neraší.Jsem moc zvědavá jestli půjde některá z těch trochu menších.
Ta tvoje ozářená pořád spí ale žije?
v kotelne mam taky minisemenac co vyhnal poupe, schvalne jej pak zmerim
ta ozarena je asi fakt ozarena, asi budu muset zkusit zachranit spodni cast jestli nepusti nebo s ni bude amen
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-10