Re: neznamá červená + Elvas
No já teda ještě doufám že se vylepší, ten smuchlanec v prostředku moc krásy nepobral. Snad se ty vnitřní listy víc vyrovnají.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » neznamá červená + Elvas
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
No já teda ještě doufám že se vylepší, ten smuchlanec v prostředku moc krásy nepobral. Snad se ty vnitřní listy víc vyrovnají.
Neblázni, tím zmuchlancem je krásná(o:
Ahoj, nedá mi to, abych sem nevložila jeden citát i když se týká křížení růží...
Šlechtím růže více než dvacet let. Cítím, že je to spíše umění než věda. Jsem nakažen intenzivní láskou k růžím..
Po letech pokusů a omylů jsem spíše intuicí a láskou kombinoval to nejlepší z anglických s mnohými jinými růžemi se zvláštním důrazem na vůni, krásu a odolnost vůči chorobám.
Každoročně vypěstuji asi 10.000 sazenic, z kterých vybereme 1.500 nejslibnějších a ty vysadíme na testovacím poli. Z těch 10.000 jen asi 5 bude nakonec posouzeno jako dost dobré k tomu aby dostaly jméno a byly uvedeny na trh...
Vystavujeme je více stresujícím podmínkám než jiní šlechtitelé (nikdy nestříkáme) neboť mám pocit, že pouze nejlepší pak ukáže jakou má odolnost a sílu vůči nemocem.
...
Mým cílem je vypěstovat krásné, voňavé růže v široké škále barev a také rozšířit rozsah a kvalitu keře růží. Šlechtění byla moje láska a vášeň po třetinu života. Doufám, že budu pokračovat, s Boží pomocí, a pro Vás vytvořím i v příštích letech krásné růže.
Děkuji Vám, našim zákazníkům, za to, že jste se podíleli na mých snech. Že nacházíte potěšení ve své růžové zahradě a vnášíte radost do tohoto hektického a nejistého světa, v němž žijeme dnes. J. Clements
Karen, me se na ní líbí ten zelený prostředek.Je opravdu pěkná
je každopádně zajímavá i tím, že je "poloplná". A navíc bude nejspíš velice vitální.
Karen, je parádna. Gratulujem.
Ta zelená hvězda je po tatínkovi, matka byla celá červená - včera jsem ji sázela.Začíná rašit.
uz to vidim..ten prumer, jsem byl nedockavy
Jaké bude mít jméno?
Karen, kdyz jsi ji sázela taky mela hodne odnozi? ja ty moje semenace nechápu - tolik odnozi nedelala jeste zadna amka :cool:
Karen je moc pěkná,ten kroucený střed je zajímavý blahopřeji
Jituš, nad žádným jmenem neuvažuji,má jen číslo křížení.
Miry to byla zazimovaná cibulka(ta nová co kvete) mám ještě z toho křížení dvě menší co zatím neraší a nejsou zasazené.Pořád jsou v novinách ve špajzu. Jejich matka -ta celo červená má jednu cibulku oddělenou a zasadila jsem ji s matkou to abych neztratila evidenci. U cibule je ještě jedna menší neoddělená. Každý rok nějaké mladé má.
Ale na tohle jsi se asi neptal.Ty asi myslíš situaci kdy je u mladé cibule spousta miminek kolem podpučí,že? Tahle to teda neměla,ale u něčeho jsem to už viděla. Od staré cibule to většinou vyhodím při sklizni ze zahrady. U semenáčků to nechávám kdyby se ukázal kříženec jako pěkný a byl zájem .
Ilonko pořád na ten zakroucenec koukám, ale už nevěřím že by se to vyrovnalo.Měla jsem podobný zakroucenec u .Passadeny, ale zašla, tak ani nevím jestli by se to věkem neměnilo.
prave ze uz od 2.roku se mnozi jako pýr a radsi je u matky nechavam nez zmohutni a taky abych nemusel psat nove evidovani
Takovou jsem měla radost, když jsem našla tuhle cibulku že nasadila i letos na květ.Jsem totiž zvědavá,jestli semenáček v druhém roce bude mít lépe vyvinuté okvětní listy uvnitř květu. Cibulek jsem měla nachystaných víc v kelímcích na zemi.Když jsem se dala do sázení koukám že si Guglík - štěně krysaříka zrovna tuhle cibulku vybral a mírně ji pokousal. Cibulka to přežije, ale ten květní puk se obávám,že vzal za své. Tak jsem se asi těšila moc brzo.
no ještě že máš krysaříky, kdyby to byla brazilska fila tak máš i po kořenech
No nevím fila by jej snědla celou? myslíš, že je tak pitomá? Guglíček za chvíli zvracel a v noci znovu,ale teď už se zdá dobrej.
no cibule amek jsem teda neochutnal ale kdo vi jak to chutná psům, že? když tedy zvracel - je jasné, že přece jen nějaký jed ty naše amky mají
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » neznamá červená + Elvas