1

Téma: Pokec o všem-11

http://img11.rajce.idnes.cz/d1103/5/5949/5949875_d2807487228475b76f4734d96fe0f2c2/images/chlupatice_337.jpg
ještě mi pokvete asi to je Apple.Je to nějaký kříženeček,toho růžového moc nezdědil.Prodávali ho jako červený

2

Re: Pokec o všem-11

Tak jsem dnes napsal email do Hadeca a pokud odpoví kladně budu objednávat naše budoucí mazlíčky.Toto je znění mého emailu:

Dear company,
Is it possible to send me about 35 bulbs to the Czech Republic,in your conditions there is only available to order from Germany or United Kingdom .Can You please make a exception.There is no problem with payment before the delivery or by Yours terms.If You tell me,that there is this chance, I will made an order by return.Positive answer makes me very pleased.

Best regards and thanks a lot.
Jiří

3

Sice rozumím každému pátému slovu, ale dobrý  ab  To budeš objednávat pro sebe 35 cibulí nebo myslíš na společnou objednávku?

4

Evčo  tady odtud. Má to Jirka ve svojí nabídce z doby kdy jsi sem nechodila, ale myslím,že jsem tě tenkrát na to upozornila.  http://www.africanamaryllis.com/

5

jj Karen, máš pravdu  an  Jak jsem koukla na ty stránky, tak mi to docvaklo  an

6

Tak jsem si to dobře pamatovala,přidáš se?

7

asi jó  an

8

Evi krásně ti to kvete a jak se jmenuje ta květinka na poslední fotce uprostřed? Moc jí to sluší  ab

9

To je Verunka  ab  Vzácná odrůda  ab

10

Zdravím všechny uživatele fora , dnes jsem dostala vyrozumnění od administrátora fora , že mi zruší ragistraci. Myslím , že to není fér. Nemám žádné zkušenosti a tak nemohu nic moc radit. Myslíte , že by stačilo psát např. To je pěkný květ . To je ale hrozná moucha.Nemyslím , že by to bylo pro někoho přínosem.

Myška

11

teplota padá strasne rychle az me to desi! rano padl rekord za nekolik zim -19,4st
rano ma v nasi obci byt zas-19 
http://www.yr.no/sted/Tsjekkia/Sentral- … c~3066325/

12

Aspoň vás poriadne vymrazí.  ab  Takéto teploty sú u nás v noci skoro stále už dva týždne. Najviac tu v Martine bolo túto zimu -27 C.
Je to stále nič proti -37 C v jednej dedinke pri Poprade.  an  Zima jak v Ruskom filme.  ab

13

nekdy si preju, kdyby se pod nam klubal mensi Vesuv

14

Zdravím ještě jednou všechny , moc mě potěšilo ,že mohu s vámi všemi zůstat , foteček je hodně , ale neumím je vkládat. Ráda bych se i já pochlubila i když proti vám všem jsem břídil.  Mě se zatím chystá na květ 5 amarylek.
                                                                       Myška

15

Karen nádivka z bílého máku hodně připomíná ořechovou. an

16

on někdo chtěl zrušit i mysku se 160 příspěvky? Uf, to abych si dávala pozor(o: Já taky většinou jen pročítám, ale chodím sem fakt pravidelně, ne vždy se přihlašuju..

17

Holky, vás dvě určitě nikdo nezruší, nebojte  ad  To se týkalo jen těch co sem už dloooho nepřispívají a zbytečně zabírají přihlašovací jména která mohou využívat ostatní  an

18

A navíc  s    Myškou to byl omyl, vždyť to tam Eda vysvětloval.

19

Myško, napsala jsem ti do SZ návod na fotky, abychom se také mohli pokocht!!  ab

20

Jani, to s tím bílým makem by mě nenapadlo, to by se mi líbilo, jen jej ještě někde sehnat.   an

21

nějaký Ti klidně pošlu, akorád by mělo být osivo údajně mořeno, což už letos nemám, když je to z mé sklizně...

22

To myslíš na setí nebo na jídlo?  Zaset bych to neměla kam .Jinak budu ráda, řekni cenu.

23

myslel jsem na výsev, jsem to zkusil prvne na zkosuku a letos vyseji urcite znovu

24

No jo,to by u mne nestálo za to a pak jednou jsem jen tak pro srandu zasela normální modrej .Tak mezi jahody, ...a podobně. Vyzobaly jej sykorky.Když jsem to zjistila, každou makovici jsem strčila do sáčku igeliťáčku zavázala   a druhej den jsem ze sáčků vytahovala sykorky. Naklubali jej spodem, ale když pak chtěly rychle ulítnout, nenašly díru a třepotaly se v sáčku jako motýlci.
Podobně to dopadlo když jsem zasadila několik slunečnic. Nesklidila jsem nic . Jediný co mi nežerou je rybíz. I hrozny mně sežrali  a Kanadská boruvka dopadla stejně.  Jsou to potvory a hotovo!!!Honzíček je potrestá!

25

Karen, já mám dva rybízy a celý den od rána do večera jeden ptáček létá do keříku a vždy zbaští jednu bobulku a druhou si veme na cestu. Nakonec přiletí i s mladejma a komletně veškerý rybíz  ozobou.

eda

26

no myslim Karen, ze kdyz bys pustila slepice na rybiz, ze bude sklizenej v mžiku...když si vzpomenu na ten černej, kterej sklidili okamžitě..no byla tu hrůůůza

27

Tak teda doufám,že se to ty u nás taky nenaučí. Loni jsem vysadila asi tak 20 keříšků rybízu - vlastních výpěstků  .Jestli ani z toho nic nebude.  .....Ale zatím mi je neobírají, mám červený i černý  a zatím sklízím .Jo ještě mám ale dva angrešty tam zase bojuji s padlím. Loni to bylo dobrý , ale stříkám.
A co to je za ptáška nevíš??

28

Miry, já je nemohu pustit ven , zahrady jsou otevřené .Sousedka se zlobí i na kočku.A když Džes přeběhne... taky to nemají radi.

29

tak to nezávidím, se divím, že tomu sousedka nerozumí, copak je to nějaká pražská cuchta?

30

To není, je to starší pani než já,žije tu od svadby ale zahrada je obdělaná  slípky by to rozhrabaly  a kočeny....ty zase chodí na WC zrovna kam nemaj - teda do záhonků... ab   ab   ab