Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-11
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Myško máš je pěkné
Myško, no vidíš jaká jsi šikulka Moc pěkně ti to kvete, fakt paráda
No vidíš Myško jak jsi šikovná.!!Ráda jsem ti pomohla.
Zdravím všechny pěstitele. Mám mnohofotografií na Rajčeti , ale neumím dát http sem na forum. Mám tam vše , co mi kvete na zahradě od jara do zimy.
Já si velmi ráda prohlížím vaše fotografie.
Myška
mysko, zmáčkni na třetí ikonku zprava (zeměkoule s ležetou osmičkou nebo řetězem nebo co to je) nad oknem s textem příspěvku, napíše ti to url se závorkami
a mezi závorky ][ zkopíruj adresu z rajčete
Tak nevím, pořád se neklube žádné poupě, zato všechny cibule mají listí, že bych už je zasadila. Vlastně jsem koukala, že těm, co kvetly naposledy loni touhle dobou, jsem po letnění seřízla podpučí, že by proto se jim nechtělo kvést? Nové kořínky tam raší..
http://www.rajce.net/a4635732
-----------------------------------------
Tohle je první pokus vložit odkaz.Myška
Tichy zadařilo se , děkuji , děkuji , děkuji.
mysko, to my děkujeme za ukázání tvých nádher
Myško, je krásné dívat se na fotky tvé rozkvetlé zahrady, když za okny chumelí:-)
Dostala jsem k Valentýnovi krásnou kytičku - kalu (amarylku bohužel nikde neměli) Může mi někdo poradit s pěstováním? Zatím jsem ji nikdy neměla, tak nevím jak na ni... nerada bych o ni přišla. Krásně kvete a vypadá moc dobře
Jakou máš barvu.?? Kdysi, ještě v Brně jsem jich měla několik všechny bílé,rostlo to jak plevel ale kvetly pravidelně.
Karen, mám žlutou Je fakt pěkná, ale bojím se abych ji nepěstovala jenom na listy
to mas asi ty barevne..ty se pestuji jinak nez ty starodávné bílé...
Já mám barevné kaly růžové. V této době spí ve sklepě.zasazuji je na jaře do kvalitní zeminy do květníku , vyrazí listy a pak celé léto kvetou. K podzimu je nechám zatáhnout a hlízy zabalím do novinového papíro/hodí se letáky Kauflandu/.a dám je do krabice do sklepa.Jednu hlízu dokonce napadla hniloba v létě předloni , očistila jsem jí , byla podle mě vyhnilá dosti , zasypala jsem to jemným práškem žýivočišného uhlí /v lékárně/ a zabalila. Pěkně loni najaře vyrašila a kvetla celé léto . Ješt+ si přisadila. Špatně snáší přemokření.
Mám ještě bílé , ale ty neumím pěstovat. Zkoušela jsem to dát je do sklepa na podzim . ořezat a pořád je to stejné. Letos jsem je na podzim odvezla do práce a když jsem byla na operaci s okem , staraly se o ně kolagyně. Vypadají velmi pěkně , mají bohaté listy ale z květů nic. Hledala jsem moudra na internetu ale nic nepomohlo. Myška
pokusím se vložit odkaz na moje fotografie Zahrada v létě na Rajčeti . Tam je mám jistě na mnoha snímcích ty baravné kaly , koupila jsem je jako zahradní,http://www.rajce.net/a5235430
Karen , nemáš prosím univerzální radu jak donutit kvést ty bílé ? Myška
nejsem sice Karen ale ty se sazji v jinou dobu, nikdy nikdo je ,,nenaucil''aby kvetly jindy, proste to nejde, takze se sazeji v prubehu konce srpna ahl.v září
Omlouvám se Mirku , ale co s nima do toho srpna? A co bych ještě mohla udělat ještě nyní ?
Myška
Myško krásně Ti to kvete.....
ohledne bilych nebo zlutych?
Myško, to ti neporadím.Ty moje tehdejší bílé, jsem měla na okně celoročně a vím jen že kvetly nějak zjara a dlouho,možná i až do podzimu. Nic jsem s něma nedělala je zalejvala.
Mirku zajímají mě ty bílé.
Děkuji Myška
pokud se jedna o ty babičkovské bílé tak ty by měly pres zimu rust v teplote kolem 13-17st...na světle a během léta se jim omezuje zálivka až zatáhnou, bud temer nebo uplne, v zari znovu presadis a pestujes na miste kde bude behem zimy, akorad to chce svetlo!
Mirku děkuji za radu i za odkaz. Je tam spousta zajímavého a já si to všechno poslechnu ráda . Zatím nechám kaly kde jsou a na jaře je odvezu domů na zahradu a pak už začnu snižovat zálivku.
Myška
s tim snizenim zalivky to vidim hlavne tak od dubna a dale...
Evčo, jsi tu? Už mám nachystané ty cibulky co jsi si vybrala . Dneska jsem je přebrala a ty tvoje mám teď vpokoji aby se aklimatizovaly. Tak kdyby jsi měla cestu do Ivančic stav se.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-11