Téma: Cracker Jack
Dostala jsem ji ze Slovenska a loni ji určil Eda jako pravděpodobně, že by mohl to být Cracker Jack.
Asi jsem ji sem ještě nedala , tohle je už druhý stvol, pokaždý se dvěma květy.Loni kvetla podruhý v létě na zahradě.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Cracker Jack
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dostala jsem ji ze Slovenska a loni ji určil Eda jako pravděpodobně, že by mohl to být Cracker Jack.
Asi jsem ji sem ještě nedala , tohle je už druhý stvol, pokaždý se dvěma květy.Loni kvetla podruhý v létě na zahradě.
docela by me zajimalo jaky deti by byly kdybys na ni dala nejakou ruzovou odrudu
Od loňska mám dvoje semenáčky z křížení:
32-2010-01)...matka_Cracker_Jack_c._23 + otec_Apple_Blossom_c_15
33-2010-01)...matka_Cracker_Jack_c._23 + otec_Mont_Blanc_c.14
Tak to Aple by se za r§žovou snad i dalo považovat. Nic růžového mi nekvete.Mám leda uložený pyl od San Rema,aspoň myslím že tam ještě je. Jinak jsem neměla v úmyslu na něm dělat semena ale kdybys chtěl pro sebe tak to mohu udělat, nebo máš nějaký pyl podle svého vkusu?
ja zrovna do ruzovych nepecu a tudiz je nemam, nicmene k teto si myslim, ze by se hodila...zajimalo by me, zda by to otcovska posilila ten ruzovy stred...a bylo by to treba i kontrastnejsi...
Ve středu je zelená přechazející v bělavou.Tak co chceš abych na ni dala? Pyl mám ze svyých uchovanej.Tak si urči
nevim Karen ted z hlavy jaky zrovna mas... treba Misty,ackoliv ma asi jine n chromozomu tak barevne by to nebylo asi tak spatne, z tech klas.prave nevim jake v tom tonu mas
Misty mám poslaný tak to vyzkouším.
paráda!
Poprve letos kvetla v lednu, pokaždé na každém stvolu má jen dva květy, ale i tak to potěší zvlášť nyní ,když tak dlouho mi nic nekvetlo. Že má poupě jsem zjistila,při vyrývání cibulí na zahradě.Tak je vlastně čerstvě zasazená do květináče. Po odkvětu půjde hajat.
V tuhle roční dobu každý květ potěší dvojnásobně. Mě právě odkvétá Lemon Lime a jinak nic jiného nekvete.
ja si ty kvetouci dam do vazy a zbyle dve taky budu muset zasadit, jinak pokud je jiz takto chladno, tak kvety v zahone volne venku jsou mimoradne trvanlive!
Když jsem sklízela velké amky měla tahle poupě ještě malé, a tak když už jsem ji musela zasadit nechám ji dokvést.
Do vázičky jsem dávala mečíky. Ještě včera jsem jeden měla.
patří do skupinky 6 cibulí které nemají kořeny. Co nevidět půjde nejspíš do vody. Květ je viditelně menší a taky světlejší.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Cracker Jack