Re: Exotic Star
ES umí tlacit poupe pekne rychle, kdyz chce tak skutecne umi
Jinak Edo, kolik toho mas jeste nezasazeno? Vloni jsi je chtel sazet pozdeji, nekdy na unor, co letos?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Exotic Star
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 11 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ES umí tlacit poupe pekne rychle, kdyz chce tak skutecne umi
Jinak Edo, kolik toho mas jeste nezasazeno? Vloni jsi je chtel sazet pozdeji, nekdy na unor, co letos?
Mirku, tak asi 80% cibulí ještě spinká. Ostatní cibule vegetovaly celou zimu anebo se nemohly dočkat jara. Letos to bude asi stejné ačkoliv je stále teplo a ve sklípku je 14 stupňů, tak nevím jestli se neprobudí dříve.
mne se jich prave docela najednou probudilo dost, ale vyndavam jen ty akutní, nektere dvoulete semenace nechteji jakoby spat, jsou v suchu a rostou jim listy :rolleyes:
Dneska rozkvetl. Druhé poupě je v pořadí.
parada Edo, gratuluji, ES je prakticky pekny jako Papilio, jen lepe vykvete a tudiz je hodnotnejsi odrudou
jinak me tlaci take stvol a mam jej zasazen, planujes nejake opylení?
Pěkně Ti to Edo kvete.
Děkuji, opylení neplánuji. Jsem rád, že mě vůbec vykvetl. Loni kvetl v květnu a měl jen jeden stvol se dvěma květy.
Paráda!Gratuluji
Super, krásny kvet.
jinak ja u nej prisel o jeden stvol - myš si usmyslela, že si vybere tento - hlavne, ze v kotelně spí kočky :mad:
ale to by ta myš se měla otrávit,že!
no to nevim... babca, ktera je nad kotelnou je taky pekne prikrmuje! - necha si suenky a chleba na stole..takovy prostirání nema snad ani navsteva, grrrr a kocky uz jsou líný :lol: - navic tato zima nahrává také myším
Evi díky mám z něj velkou radost.
To ti Ilonko věřím Je opravdu nádherná Budeš ji opylovat?
Je nádherná !!
no mně právě také kvete, hezky si to holky načasovaly
Evi zkusím Evergreenem mám ještě trochu pylu od Helenky,tak uvidím jestli se zadaří
Je moc krásný.
Jirko, velká gratulace, je nádherná
NADHERA!!!!!!!!!!!!
Veľmi pekná, ako vždy.
super Jirko, tato odruda se opravdu povedla a je vdecna
Už bylo všechno řečeno, nevím jak dál chválit
Překrásná ,opravdu se povedla :rolleyes:
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 11 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Exotic Star