1

Téma: Založení organizace hvězdníků

Moc by mě zajímal Váš názor na to, zda by se hodilo a vyplatilo založit organizaci HVĚZDNÍKÁŘŮ- u ČZS.
Samozřejmě, že bychom Edu zvolili jako svého předsedu, co vy na to???

2

Re: Založení organizace hvězdníků

Jóóóó...hlásím se o přihlášku  an  ab

3

Taky se hlásím bylo by to fajn a mohli bychom dělat výroční schuze.Aspoň bychom se poznali atd.... an  an  an

4

No podle mne by se první mněl vyjádřit Eda a pak .....se hlásím o přihlášku....   ag  ab

5

Míro,určitě by mě zajímalo,co to pro mě třeba bude znamenat,podmínky,členství ap....

6

nechci k nicemu edu nutit, ale rozumi tomu z nas nejvic a ma web jen o hvezdnikach... a casem bychom se dopracovali na vyssi metu...

7

Eda by mohl být pouze čestný předseda. Protože chce zůstat skrytý, mohli bychom ho nazývat Šedá eminence. Na rozdíl od pravého kardinála není však Eda intrikán, ale hvězdníkomil ad

8

su pro

9

jinak vetsinou se vydavaji zpravodaje nebo rocenka, a clenstvi byva od 100-150 za rok-alespon je to tak u ostat.organizaci...

10

TO není tolik a to ostatní by se snad zvládlo za ůvahu by to stálo :cool:  :cool:  ad

11

Tak uvidíme,co na to Eda  :cool:

12

No na ty ročenky atd by muselo bejt daleko více lidí páč náklady na tisk distribuci a co já vím ........

13

no neco prispiva ČZS a take by neco mel dat i stat...

14

Taky jsem pro,už jsem byla členkou v několika org. chovatelských ráda to změním.

15

Macek napsal:

Tak uvidíme,co na to Eda  :cool:

Určitě , záleží na jeho názoru . :o  :rolleyes:

16

probihaji i vystavy a take se vyhlasuji ceny-treba hodnoceni o nejhezci novoslechteni by bylo hodne zajimave .-)

17

Jak se to dělá založit novou ZO takovou co ještě nebyla, nebo to by bylo něco jako odbornost u jiního spolku?

18

na to by bylo potreba se zeptat u ČZS, ale taky si musime pockat co nam na to rekne eda... ja musim jit spat, vstavani lehce po 5. rád nemám a navíc pak doprava pres Prahu :-( dobrou

19

Taky jdu,já teda zítra nejdu,ale,doma bude přestavba,tak i amarylky dostanou nové bydliště-dobrou  an

20

VŠEM DOBROU A KLIDNOU NOC, :/  :/

21

Tak taky přeju dobrou noc a krásné sny o amarylkách
http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3934.gif

22

Dekuji za zalozeni tohoto tematu....Nosim stejny napad v hlave uz rok. Ale taky vim, ze bez Edy to nepujde......nebo jen velmi tezce. Takze-zalezi na Edovi, jak se vyjadri......Budu se tesit na odpoved...

23 Naposledy upravil: karelex (03-03-2010 08:03:37)

Jen malinká prozbička  mimo téma. Nemohl by si každý dát do podpisu odkaz na svoje fotky? Pořád něco hledám  takto by to bylo snažší a pro všechny .  an

24

Karen ráda to udělám , musíš mi prosím poradit jak počítač a já to je peklo ac  ac  ac  ac

25

Karen - tak to zkouším - snad se tam ta stránka ukáže  ab

26

Hurá povedlo se  an

27

janka napsal:

Karen ráda to udělám , musíš mi prosím poradit jak počítač a já to je peklo ac  ac  ac  ac

Jani, dělá se to zase v tom řádku nahoře.. klikneš profil, pak podpis a tam vložíš zpopírovanou adresu svého alba  an

28

Andi napsal:

Hurá povedlo se  an

Andi, máš to moc pěkný  an

29

Děkuji za pochvalu. Časem snad přibydou i další druhy...  an

30

No vida jaký jste všichni šikulky, teďka jdu na poštu odeslat balíčky s cibulkama.Pak si všechno prohlídnu.Dííík všem za ochotu  an   an   an