Re: Pokec o všem-11
Ostatní také chtějí rozdělit odrůdy do skupin? Až budu mít trochu více času, a pokud vám hledaní hvězdníků rozdělení pomůže, tak je přestrkám, tak jak Pavel navrhuje.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-11
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ostatní také chtějí rozdělit odrůdy do skupin? Až budu mít trochu více času, a pokud vám hledaní hvězdníků rozdělení pomůže, tak je přestrkám, tak jak Pavel navrhuje.
Víš Edo, Pavel kdysi popisoval - Hipperastrum elegans rastie na travnatých lukach kde podmienky su teplé a vlhké... ...a když se amky rozdělí do druhů a poddruhů.pak se i já pak trochu lépe a možná i ostatní kteří o poznání budou mít zájem co kterému druhu vyhovuje a opačně,taky se přimlouvám o rozdělení a přeju Ti Edo dobrou a dlouhou nit,aby se Ti to rozdělení dobře povedlo ale neporadím ti jen se budu mít zájem poučit a předem děkuju za skupiny amek.Zdeněk
Mirku , vykuřoval jsi sirnou svící ? My jsme letos vykuřovali skleník a všechny květníky s listopádkami jsme vynesli ven. Myslíš , že tam mohly zůstat? Děkuji za odpově´d .
Myška
nn, to byla dýmovnice na třásněnky...
vloni jsem vykuřoval sirn.tycinkami sklenik a moc to kytkam nevoni a takovy kvetak to vzdal..
Možná budou v rozdělení odrůd chyby, tak mě když tak upozorněte.
Kromě Sumatry mi zrovna nic nekvete, tak se pochlubím aspoň orchidejemi
tak toto je letní kala...tedy ne ta klasická zimní...
A jak ji mám tedy Mirku pěstovat?? Docela se vytáhla, a to je přitom na okně tak nevím co jí chybí :cool:
Jó to je krasaveček. :rolleyes: To ti závidím takového mazlíka bych taky brala.
Edo to rozdělení odrud se povedlo. :cool: :cool:
i tak je stále pro tyto rostliny malo svetla, akorad to ted chce udelat tak, abys ji prehodila jeji biologicke hodiny na leto :cool:
Mirku a to mám udělat jak??
no to se tezko da rici, musis se rozhodnout sama - bud:
-ji budes takto pestovat az do podzimu (coz je asi schudnejsi)
-nebo lze okamzite udelat nucenny klid, kdy zatahne a ty ji vysadis koncem kvetna do velke nadoby
no to je dvojka, jsou vtipní!
Všecko nej k tvému svátku a aby ti všecko krásně rostlo a slepičkám se dařilo.
díky holky!!!
jinak Jani, jak je na Karlovarsku?-doufám, že tam není sníh..zítra jedeme do Chebu a mám hrůzu co mě tam zastihne za počasí :cool:
Evčo umíš, orchideje super, ty svou krásu ukazují několik měsíců, pejsek je taky fešák
Evčo všechno je kouzelné , ať se daří rostlinám a pejsánkovi.
Myška
Evi ty orchideje jsou nádherné gratuluji
Evi, nádhera
Já mám doma taky dva kousky ,ale jiný druh
Dominiku, já myslela to prase
amarylek mám mooooc
, já jsem totiž hamyžná
No orchideje mám taky nějaké.Ale víc se mi líbí Miltonie a ty mi mladá přes dovolenou co jsem byla pryč zrušila
tak teď se snažím pěstovat jen orchideje,ale dokonce mi i kvetou
Já nemám mimo amek skoro nic. Už bych žádnou orchidku nikam nenacpala. Mám jen dvě fialky.
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-11