Re: Pěstování ze semínek-2
Karen,jeden semenáček má červený pruh a ty dva ho nemají jsou světle zelené
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pěstování ze semínek-2
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen,jeden semenáček má červený pruh a ty dva ho nemají jsou světle zelené
Heli, myslím že sa Karen pýtala na to či uprostred listu po jeho dĺžke z pohľadovej vrchnej strany majú rastlinky biely prúžok ako u H.reticulatum. Niekedy túto farebnosť zdedia potomkovia.
Dominik se ptal mě? kolik jsem měla semínek? Jestli ano tak tři a ty mně vyrostly.
Heli to je teda zvláštní, červený proužek nemám u žádné,měla jsem na myslí to co píše Pavel, ,ale ty snad taky?ne?
Karen,tak to jsme si nerozuměli.Bílý proužek jako H. reticulatum nemá ani jedna. Já myslela proužek ze zadu listu.Je poznat že dvě budou asi světlejší a ta jedna tmavší.
Já měla 4semínka co klíčila a vyrostli mi 3kuse.
Zdravím. Chtěla jsem se zeptat jak to vypadá se semínkama Benfica ?? Má je tedy někdo?? před časem sem se tady na ně ptala a už se jich nemůžu dočkat
Už mají tak 3mm (lístečky).Čekám jak bude trochu tepleji a pak ti je pošlu.Domluvíme se kolik jich budeš chtít .
Heleno mě stačí jen jeden nezakládám žádnou obr sbírku ale nevim jak se tyto rostlinky ujímaj tak možná 2 pro jistotu. Nebo jaká je u nich úspěšnost v pěstování ze semínka? Co se týče Elvas tak v pondělí jedu do Prahy a našla jsem tam jednu prodejnu která spolupracuje s Lukon glads tak se kouknu po cibulce jestli ji nebudou mít tam
n.a.n.i., jestli to není tajemství, napiš mi prosím adresu té prodejny, zašel bych se tam podívat. Díky Karel
Tajemství to rozhodně neni už jsem ji sem asi i psala. Jinak našla sem to na ofi.stránkách Lukon glads jako partnerské prodejny- jedna je Adresa prodejny:ZAHRÁDKÁŘSKÉ POTŘEBY- Ivan Peterka, Plaská 9, Praha 5 - Malá Strana, Telefon:+420 257 327 743, Email:ipeterka@volny.cz
a druhá do které se chystám v pondělí HEŘMAN HAVELKA- prodejna ZAHRÁDKÁŘ, Francouzská 78, Praha 10, Telefon:+420 271 741 470, Email:zahradkar@zde.cz
Brzy dozrají semeníky z křížení Christmas Gift x Dancing queen a z křížení Charisma x Dancing queen Pokud máte někdo zájem tak si pište o semínka
Evi,já bych moc rád od druhého z křížení,ale jen pár.Mě je to pak líto vyhazovat a viš jak to u mě teď s místem vypadá.
Dobře Jirko, budu s tebou počítat
n.a.n.i. vřelé díky, také se tam podívám Karel
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pěstování ze semínek-2