Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Nymph
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nádhernej !! Mně překvapil jedinej který jsem z tého skupinky sehnala a to Sweet.Odkvetl, žáné listy stojí nic nedělá a najednou koukám a leze další stvol .Tak setěším.
I mně se moc líbí, už dlouho ji obdivuji
Jirko, je pěknej, bohužel z mé sbírky letos (a nejen on) odešel
Jirko všechny jsou moc pěkné
Tak ta je nádherná pro plnokvěté mám slabost je moc pěkná
Překrásná :rolleyes:
jj je nádherná!!
Moc krásný
Ďakujem za pochvalu.
krásný, moc se Ti povedl, ani nevím, zda jej má někdo zařazen v křížení, moc se tu o něm nepíše a je to tak pěkná odrůda!
Edo moc krásný
Miry ono je to s opylením Nymphem komplikovaný, pyl se dá nebo spíš nedá sebrat a uschovat, prašníky chybí aspoň ve většině případů. Ta trocha pylu co je na okrajích listů se dá použít jen na okamžité opylení. Ani nevím jestli nějakého křížence mám. Udělala jsem si už teda seznam kříženců co vlastním, ale jsou jen podle matky. Ale asi nemám, Nymph sama nevlastním jen Sweet Nymph.
kdybych měl pyl, tak bych nabídl, ale také ji nemám
Krásná tyhle Nymphy se mi moc líbí,
To je taková nádhera. Letos jsem si ho objednala u rostlinek. Přišla mi obří cibule a strká dva stvoly. První jen jen otevřít. Tak se strašně těším.
Tak nevím, příjde mi, že poslaly něco jiného. První květ se teprve otevírá, ale to červené žilkování je hodně výrazné, rozhodně víc než zde na obrázcích. Čekala jsem něžný květ. Až se plně rozvine, tak ho nafotím. Zatím mi to žilkování přijde na Dancing queen, ale ten tvar lístků uplně neodpovídá, ten by zase asi byl na ten Nymph. Pořád jsem v napětí.
Tenhle byl muj první a letos jsem o něj přišla.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Nymph