Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Baby Star + Aphrodite
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tahle semi zdá že bude plnokvětá a víc na tatínka
Evčo ty jsi původně obě měla taky, máš je???
Nemám Karen :cool:
To je škoda, bylo by to zajímavé.Třeba něco pokvete u Komulky.
To jsem zvědavá až rozkvete.
tohoto prcka mám od Komulky, ale asi se mu do květu nechce, cibulka je z r. 2009
jsem zvědavá na květ
Magdi to jsem ráda, ta moje je z toho samého výsevu zaseto 4.5. 2009 u Komulky. Měla ještě Eva , ale už ji nemá. Tak aspoň ty pro porovnání však se dočkáme.
ještě se víc rozevře, je velký, měří 18cm .Stvol má 22 cm. Ta plnokvětost se mi ale moc nelíbí. Tvoří ji jen zmuchlané lístky a z nich čouhá ještě vnitřní řada. Tvoří to takovou ruličku ,na druhém snímku je to lépe vidět při pohledu trochu ze strany.Tohle právě si myslím, že se ještě otevře.a květ by se víc zaplnil.
Ve srovnání s druhým křížencem po stejné matce je ve velikosti rozdíl značný
Karen to je fakt zajímavý kousek To budou Holanďani čučet
Ten včerejší zmuchlanec ve středu květu z něhož vyčuhovala ta podivná rulička se dneska již otevřela.
a detail prostředku
U druhého květu ještě není docela ta rulička lístků otevřená
Zmuchlané lístečky se za ni skryly .Myslím že je to zajímavé.
Po otci zdědila tahle amka zvlněné lístečky a tu plnokvětost, po mamce ubarvení.
Je to takové zvláštní moc se mi líbí
FAKT SE POVEDLA JE SUPER
Také moc chválím, je opravdu zajímavý
Karen teď je opradu krásná to budou Holanďani čubrnět kam se hrabou na zlaté české ručičky
Souhlasím s tebou ,že se rozkvétáním každým dnem lepší. Ten první den se mi nelíbila vůbec. V prostředku takovej zmuchlanec s vyčuhující trubičkou.I ty zvlněné listy po tatínkovi jí sluší.
Karen, bezva práce.
Karen je moc pěkná
Opravdu se ti povedla, paráda
Děkuji všem za chválu.Mám z ní fakt radost
pokud by ta moje v budoucnu vykvetla takto, vůbec bych se nezlobila . Karen, povedla se!
Můj favorit je ten co je v příspěvku 11 na druhé fotce více vlevo - "druhý kříženec po stejné matce". Je zajímavě uvniř červený, pak bílý a zase červený na okraji. Přimlouvám se, aby dostal vlastní téma. Bylo by škoda, kdyby zapadl.
Ten ale má svoje vlastní tema. Je to kříženec Baby Star + Green Goddess. Mrkni se do tematu.
Máš pravdu, nějak jsem si ho tam nevšimla. Díky.
Tak to jsem opravdu zvědavá až rozkvete, zdá se že bude víc plná jak Karen, no uvidíme až se nám předvede v celé své kráse.
Každopádně to bude zajímavé porovnání už se těším
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Baby Star + Aphrodite