Re: Pokec o všem-11
Jirko je mi líto co se Ti přihodilo,u syna jsou taky takový hajzlíci a když nesmí kouřit v bytě tak otravujou na chodbě.Možná že Ti pomůže když jim pošleš lásku a odpuštění.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-11
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jirko je mi líto co se Ti přihodilo,u syna jsou taky takový hajzlíci a když nesmí kouřit v bytě tak otravujou na chodbě.Možná že Ti pomůže když jim pošleš lásku a odpuštění.
Jirko, to je hrůza. Když to není spála ani narcisovka, tak je to nějaký ubožák :mad: Já mám taky nervy v kýblu, ale snad bude brzy líp
Ještě bych možná pochopila, že by někdo hořel touhou po cibuli (jako já:-) a uzmul ji. Ale pro ně je asi nepochopitelný, že chlap se může bavit pěstováním kytek. Jsou to ubožáci. Držím pěsti, aby cibulky tu ztrátu rychle dohnaly.
V Ivančicích se taky ochladilo, ale bohužel nezaprší a nezaprší.Máme hodně sucho.
U nás jsou přeháňky,žádný trvalý děšť,ale ten vítr no hrůza, kam se nám podělo krásné jaro z minulého týdne?
Tady sněží,drobně ale přece a o zimě ani nemluvím.
Tak, že na semínka mám zájemce 3 + Evča. Pošlu to v pondělí .
Karen jestli bych se do seznamu adresátů se semínky vešel mile by mě to potěšilo ale nevim zda máš mou adresu.Zdeněk
Jasně mám dost i pro tebe,ale adresu nemám. Tak pošli na mail nebo do SZ
karenvalkova@seznam.cz
Počítám ,že chceš oboje.?
Tak sem ti zameiloval Papa Karen Zdeněk
Ohledně Hlasu Československa - probíhá oficiální anketa o navrácení Jaromíra Hnilici, takže komu tam chybí (jako mě ) tak máte možnost mu pomoci zde http://email.seznam.cz/redir?hashId=365 … ovenska%2f
Dominiku, žádnou plnokvětou mladou zatím nemám. Ty plnokvěté dělají hůř mladé než ty jednoduché
Dominiku, zatím mám amarylky po jednom kuse Mladých je dost, ale musím počkat až vykvetou mateřské cibule - což bude během pár týdnů
Dominiku, nemůžu ti nic konkrétního napsat, protože jsou to všechno cibule nové - bez označení a proto musím počkat až vykvetou buď trpělivý
Pořád ti říkám ať jsi trpělivý ale to je asi zbytečný Až vykvetou, tak se uvidí. Pak sem dám nabídku a můžeš se přihlásit když budeš chtít Nemůžeš mít všechno hned.... nauč se čekat My jsme taky neměli třicet druhů za první měsíc pěstování, to mi věř
z roku 2010, tie najvačšie je to tam napísané
Dominiku to jsou jenom zbytky které mám 2x a nikam už se nevešly jinak tu mám ještě odhadem asi 50 květináčků se semenáčkama,
ale s místem je to špatné už se těším až se oteplý a všechny dám na balkon
Bohužel plnokvěté moc nemám,také se mi líbí většinou jsou to kříženečci,které ještě nekvetly tady od dobrých lidí na ty se moc těším to bude překvápka,ale letos ještě nepokvetou asi příští rok
Davide, není Tvůj otec Tomáš?
tak to je hold shoda..je jeden pěstitel (fikovniky) a myslel jsem, ze jste nejak pribuzni
zatím to vypadá ,že ta plnokvětost se přenáší přímo. U mne oba kříženci kde byl otec plnokvětý byl i potomek .U Komulky to vyšlo taky tak. Psaly jsme si o tom.
no mně třeba u White Nmyph se to nepotvrdilo..ale je zase fakt, že tato odrůda není až tak příliš plná jako jiné...
aaa!! už to vidím ty jsi měl Limona x White Nymph . Uvidíme jak se to bude ukazovat dál. Já jsem osobně zvědavá, jak to bude vypadat mezi barvou červenou a bílou. Která bude dominantní. Počítám, že hvězda uvnitř květu dominantní bude určitě.
co líhnutí Karen? hlídáš?
Hlídám, ale zatím nic.Kolem poledne začalo to tam pípat a večer se jedn o tvoje a jedno od syna naklubalo.
to už půjde rychle
tak jsem se šla kouknout naklubaná jsou nyní 2+2
no do rána tam nejake bude
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-11