Téma: Red Pearl
Amarylis Red Pearl
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Red Pearl
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Amarylis Red Pearl
To je luxus.
Je....:-)
A pokud se z La Paz vyklube tohle, budu mít dva luxusy :-)). Komulko, je ten Tvůj La Paz stejný jako moje Red Pearl..?
Kopci, je pěkná, blahopřeji. Pro určení by měl být květ Red Pearl 15-20cm. Za La Paz možná posílají jiný tmavý hvězdník s květem menšího průměru.
Edo, díky. Moje Red Pearl má přesně 20 cm....květ jako kolo od vozu-doslova. Zítra by mi měla vykvést ještě Benfica a ta co poslali místo La Paz-postavím je všechny tři do řady a nafotím, aby byl vidět rozdíl. Snad mi mezitím Red Pearl neodkvete.....už je tak, tak...
Radku, díky....Je...souhlasím.
Velká paráda
Nemám slov je fantastická i provedení fotky je úžasný !!!
Jak to fotíš ? To já neumím
Mám dobrej foťák.....který mi krásně nafotí červenou a bílou. Digitální zrcadlovka-i když už poněkud starší model. Nicméně manžel teď koupil úplně novou-lux de lux, ale ta takhle krásnou červenou a bílou prostě neumí-ač je to daleko modernější přístroj... Docela jsem z něj zklamaná, čekala bych víc. Ten můj je Olympus, manžel pořídil Pentax.
Kopci je nádhernej a ta barva bomba
no jo, olympus je olympus... léta jsem měla klasický, na kinofilm, mju něco - úžasná optika. teď uvažuju o návratu k této značce
ne ne můj La Paz není jako tvoje Red Pearl, identifikovali jsme ho spíš jako Black Pearl (potažmo Benfica), má ve středech okvětních lístků tmavé - sametově černé pruhy
ten je krásnej takový já sháním to je nádhera nedaroval nebo neprodal by jste mi cibulku nebo semínko?
Janino vítej mezi námi vydrž on se ti tady někdo určitě ozve
děkuju za přivitání budu moc ráda.Já mam cibulky amarilku akorát bílí a červený ale mam je ze semen ještě mi nekvetli tak netušim vůbec kdy mi poprvé pokvetou
Ze semínek to chvíly trvá 2 roky určitě a nábídka semínek tady ftčí ve velkém tak si najdi v odkazech nabídku semínek a tam se ozvi a on dá někdo echo že bude posílat :cool: :cool:
mlynarova.janino vítám tě mezi námi a semínka v dohledné době budu nabízet zrovna já, už je několik semeníků v poslední fázi dozrávání. Tak si pošli adresu něco ti přihraju.
No jo kopci to se ti to fotí když máš takový zázrak, já mám jen obyčejnáSamsung a ty barvy se snažím vyřešit pozadím vetšinou s mizivým úspěchem
Tak hodně foť, abychom se aspoň mohli pokochat tou správnou barvou amarylek
jaký průměr musí mít cibule,aby mě amarylis začal kvést jsem z toho už nervozní ještě mi nekvetli některý jsou už 2 roky starý cibulky a průměru mají asi 1,5cm
Tak to jsou jeste dost malicky,me vetsinou kvetly az po dosazeni cca 5ti cm. A to kveteni neni vzdy uz po dvou letech,hodne to zalezi na hnojeni behem vegetecniho obdobi.Ale jsou vazne moc maly.
A navic tyhle maly cibulky ze semen by se meli pestovat bez vegetacniho klidu prvni dva az tri roky.
Nádherná barvička květu :rolleyes:
Krásná
Nádhera skutečně krásná!!!
Na této odrůdě se mi líbí že nemá bílý proužek jako Benfica.
A je opravdu tmavá,velikost květu 21cm.Opravdu to jsou talíře
Když se začal otvírat květ,tak poupata byla bílá,tak jsem si říkala že se spletli a jak se pěkně vybarvila
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Red Pearl