Re: Amarylis-skupinka 2
Náhodou Heli ta tvoje skupinka je taky kouzelná
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 2
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Náhodou Heli ta tvoje skupinka je taky kouzelná
Všechny ty skupinky tady jsou nádherné. Koukat se na ně je větší radost než koukat na televizi. Opravdu super.
Ano Zdenko máš pravdu taky rád hledím na krásnou amku jak je pravidelná a jak pevná žádný chmíří, každý květ je tak nádherný a když má ještě různé barvy a ty přechází bez rozhraní jedna do druhé, z takového pohledu silně působí rovnováha, soulad,rovnoměrná energie. Viď Zdenko
Zdeněk
To ano. Zrovna letos mi rozkvetla jedna, která na mě takto působila. Chystala jsem se dát fotografii do fotoalbumů, ale místo toho si tady čtu a prohlížím. Za chvíli se snad objeví. Zdeňka
Ja jsem fotil a pak sem chtěl dát sem na forum a vůbec se mi to nechtělo načíst, uplynul dlouhý čas a sevr to sám ukončil a tak sem to opakoval druhý den a to už se to povedlo.
Pomali se blíží konec kvetení, tak to vypadá ,že tohle bude už možná poslední skupinka.
Mě už také skoro všechny odkvetly. Karen, nádherná skupinka.
Karen, krásná skupinka
Mě jich teda ještě pokvete minimálně 25,možná ke 30.Letos jsem hodně opožděný s květy.
Děkuji ,tolik chvály si ani nezasloužím
Evčo,krása!!!
Evi moc se ti povedla, paráda
Krásné Jani a já už taky koukám na konec. Ještě několik druhých stvolů a pak leda že by kvetly ty poslední koupené ale zatím se nezdá.
Karen, těmi posledně koupenými myslíš ty z Royal Colors? Já mám odtud tři kousky a všechny jdou na květ Už se nemůžu dočkat až vykvetou
Ano myslím ty z R.C. na květ se zatím nedala žádná.Temptation nasazuje jen na listy, a .Bogota ta ani nerašila až dneska se ukázala malá špička ale zase lísteček. Ta třetí je cibule co ji mám vykrajovanou Purple Rain .Mám ji v Perlitu a trochu má vidět lístečky ale zatím to není nijak přesvědčivé.
První je Apricot Parfait (dva stvoly), druhá je Estella (dva stvoly) a Rosado (jeden stvol)
Pěkný u mně Rosado už odkvetlo, měla jsem jej opylený, ale zhazuje jeden semeník za druhým.
Mě zase zhodil všechny semeníky Evergreen :cool:
Jéééé to je nádherná skupinka gratuluji
Nejaké mám u rodičov a tieto patria medzi ne.
Moc pěkná skupinka
to je nádhera
Helenko moc krááásná skupinka, tleskám ti
Helenko nádherná skupinka. Velký potlesk
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Amarylis-skupinka 2