Téma: Red Charm
Posílám jeden květ amarylky Red Charm na zklidnění rozbouřeného fóra kvůli Holanďanům, kteří nám posílají nemocné cibulky. Možná se to někdy otočí a budou nám naopak oni zobat z ruky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Red Charm
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Posílám jeden květ amarylky Red Charm na zklidnění rozbouřeného fóra kvůli Holanďanům, kteří nám posílají nemocné cibulky. Možná se to někdy otočí a budou nám naopak oni zobat z ruky.
Náááádherná!!!
Edo, hned jsem klidnější Je opravdu moc pěkná
Edo, přesně si se do mě trefil, četl jsem ty naše nářky a pak jsem objevil tu tvoji nádheru- opravdu pastva pro celé tělo, krásné pohlazení a lék na lepší náladu. A to zdaleka není konec, také se mi letos probouzejí pomalu jako tobě a tak čekám na ta známá ale stále krásná překvapení. Karel
Karle, tak se s námi potom nezapomeň podělit o ty tvoje amarylky, už se těšíme na fotečky
Evčo, určitě to zkusím znovu, už se mi to jednou nepovedlo, mailem poslat foto je v pohodě, ale sem je to nějak složité. S počítačem to moc neumím. Karel
Karle, napíšu ti do soukromé zprávy jak sem vložíš nejjednodušeji fotky..
Evičko prosím, prosím napíšeš mi také návod na vkládání fotek?
Andi, to víš že ti to taky napíšu Hned to budeš mít v soukromé zprávě
Dobry den.Prosim aj ja by som bola rada tomu navodu.
Snímek Red Charm, ktery je focen v protisvětle. Cibule má ještě poupě, kterýmu se nějak nechce ven. Když vidí tu zimu..., komu by se chtělo.
je krasna edo, jeste by me zajimalo copak to tam mas v pozadi za cibulky, jakepak odrudy? a kdy vyfotis to svy cely hejno najednou ?
je krasna edo, jeste by me zajimalo copak to tam mas v pozadi za cibulky, jakepak odrudy? a kdy vyfotis to svy cely hejno najednou ?
Vzadu jsou malé Beladonky.
Krása tiše závidím :lol:
Je naozaj nádherný...
Děkuji všem.
Edo, krásny
niet čo dodať
Tak musim říci,že ta Edova Red Charm je překrásná :cool:
Jo, je to nádhera.
Nenašel jsem nikde téma. Přitom jsem ho už loni někam dával. První stvol se čtyřmi květy odkvétá a druhý se teprve klube.
Edo, už jsem jej našla - ten tvůj loni založený Red Charm
100 bodou nádhernej
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Red Charm