Re: Pokec o všem-13
Je to hruza v 6 ráno -7st.Takhle brzo si nastup zimy nepamatuju.Snad se ještě trochu oteplí.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-13
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Je to hruza v 6 ráno -7st.Takhle brzo si nastup zimy nepamatuju.Snad se ještě trochu oteplí.
no ten mráz Jani opravdu nezavidim
jinak mysko, dyne je super - budu muset taky neco stvorit, hlavne z toho mnozstvi ani nevim jakou
ja už ho budu mít taky konečně už se nemužu dočkat balíčku
Trochu se rozhodilo fórum a proto bylo asi hodinu nefunkční. Snad už je vše OK
U mě všechno v pořádku. DOBRÉ RÁNO VŠEM.
Včera mi to taky spadlo, dneska je všechno OK
Ahoj vespolek tu je také OK všem vše dobré vinšuje Zdeněk
Ahoj.Amarylky jsou doma.Letos nic moc přírůstky. Taky tady až do půlky srpna pršelo a bylo zima.A některé od jara stály, a teprve teď se objevily špičky prvních listů. Ty zkusím nezimovat, když se tweprve budí. Ale chtěla jsem sklidit mečíky, a oni potvory teprve pokvetou. Ořezala jsem je do vázy a nevím co s cibulema. Když je vyreji, tak určitě v zemi ještě nejsou hotové cibule. Loni to bylo taky tak a v zemi byly steré sesychající a nad nimi zárodky nových. Nepřežily.PS: Montbrécie a Acidantéry taky chtějí kvést.
Včera mi utekl pes a jelikož se do rána nevrátil,šel jsem ho hledat.Vzal jsem to lesem,psa našel a jako bonus pár hříbků.
Kdo neuvidí neuvěří,ačkoli tady minimálně 3 dny mrzlo i k - 5 st,tak skoro všechno zdravé, beze známky namrznutí,pouze pár hřibů hnědých z vysoké smrčiny přešel mráz.
Místní nechodí do lesa už minimálně 3 týdny,že prý nic neroste a já až do prvních mrazů chodil obden a vždy alespoň půlkošík.Ale tohle překvapilo i mě.
Nádhera, to bude smaženice?
Krásné hříbky , mě to letos nevyšlo vůbec do lesa , ale mám zásobičku z loňska. Nicméně hezké pokoukáníčko. Myška
Nemáte někdo prosím adresu na Zdeňku odtud z fóra?
Hned bych je brala
Zdeňko,máte ode mě soukromou zprávu.
Zdravím všechny. Mám tady pár cibulek hvězdníků navíc a také nějaké další květiny. Tak bych to chtěla nabídnout, ale přijde mi zbytečné zřizovat si na to vlastní téma pod svým jménem. Nechodím sem na forum často a také to je spíš jednorázová nabídka. Tak mě napadlo, kdyby se v tématu s nabídkami jednotlivých členů udělala ještě kolonka "Ostatní" nebo tak něco. Třeba by se přidal ještě někdo, kdo také nabízí něco jednorázově nebo zřídka. Co si o tom myslíte? Zdeňka
Jirko, tu adresu jsem posílala před chvílí. Snad už došla. Moc jsem se k počítači v poslední době nedostala. Zdeňka
Já jsem pro, taky mě nějaké cibule amarylek doma přebývají.
A copak děvčata máte?
Jirko myslím, že pro Tebe to nebude zajímavé. U mě jsou to samé běžné kousky.
Tak to já si ráda počtu,klidně i ty obyčejné .
Pokud nebudou jen červené,tak budu mít zájem určitě
Pěkná úroda na to že už je listopad.
Jak nemám ráda houby tak musím uznat že je to pěkný pohled
Musím se pochlubit. Vysoutěžila jsem na facebooku 8 hvězdníků za úžasnou cenu 157,50 za všechny. No není to úžasné. Sice už asi všechny odrůdy mám, ale u Hvězdníků člověk nikdy neví co vykvete a já mám ráda překvapení, takže se mám na co těšit.
Jé Andi gratuluju, to je hezké a překvapení určitě bude milé,přeju ti to
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-13