Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-4
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Je krásná, mám taky takovou jen víc červená také je to stará odrůda .Takové jsou zdravé a hodně množivé.
Díky!
Garou, pořád se chodím znovu dívat na tu tvoji neznámou.Moc se mi líbí, kdybys náhodou měla mimčo, měla bych zájem.
Moc pěkná
Karen, zatiaľ mimčo nieje, ale keď náhodou niečo vyraší, bude tvoje...
Dík to budu ráda.
To bude radosti!! Mně už nepokvete nic. Dneska jsem je prohlížela.
Je to Vera,gratuluji.
Ja bych se spíše přiklonil k Susan.
Netroufám si říct která odrůda to je, ale je krásná
Děkuji a nevím jestli mám cedulku přepsat na Susan nebo nechat Vera jedno je jisté je krásná
Tuhle cibulku mám už druhý rok .Mě teda okouzlila jak svojí výraznou vůní tak zbarvením. stvol měl 33 cm, kvet 12 x 14 cm .
Nenapadá někoho co by to mohlo býty??????
Taky jsem ji v obchodě viděla .
Byla jsem nakupovat s manželem,takže .....
Ilonka, to čo je na obrázku to teda určite nebude. Možno Ambiance??? Bude to prekvápko
Pavle jsem moc zvědavá co se vyklube i kdyby to byla jak píšeš Ambiance budu ráda tu také nemám
Už jsem si jí vyhlídla minulý týden měla větší poupě, ale plně rozkvetlá nebyla, tak jsem tam šla dneska a už byla prodaná vzala jsem si jinou
Helenko u nás je to stejné, také do zahradnictví se mnou nejde a stačí jenom zmíňka, že bych si jí třeba koupila a hned slyším,
vždyť jich máš plný sklep a v létě na balkoně není kam šlápnout, takže kupuji tajně
Ilonko, to je zajímavé, že ti chlapi jsou všichni stejní, jako bych slyšela toho svého,naco zase další vždyť už jsou kam se kouknu.A to chudáček neví, že na zahradě už nesázím kvůli amkám brambory a vymlouvám se na záda.
Když jsem měla chovnou stanici koček (2 kocouři + 6 koček všechno peršani) říkal to samé o nich ,ale měl pravdu.
Všichni nejsme stejní
Súhlasím s Ivanom. U nás je to asi naopak
Vidím že jeto všude stejné
jak řekl klasik:s chlapem ZLE ,bez chlapa ještě hůř.Aby byl doma klid:" KRMTE TU BESTIJI" :mad: :mad:
To víte protiklady se přitahují. Neznám rodinu, kde by oba dva měli stejné zájmy asi to tak má být. Ty naše druhé polovičky nás musejí krotit,aby jsme se doma přes ty květináče mohli hnout
Je to tak, dokut nás s těmi našemi miláčky nevyhazují je dobře. A to teda musím uznat, ten můj mne nevyhodil ani s tím hejnem koček a ani nyní s kytkama.
Apple Blossom.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-4