Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » ostatní » Vánoční kaktus
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
krásné ,já nemám co přehlédnout k nám se už nic jiného nežli amky nevejde no vlastně ještě mám dvě malinké fialky
Moc pěkný,gratuluji :rolleyes:
Moc krásné
Já obdivuji nejvíc ten bílý.Ještě jsem jej naživo neviděla
jj nádherná podívaná!!!!
:rolleyes: :rolleyes: Edo tak to nemá chybu. :rolleyes:
Karen,pokud bys chtěla bílý, mohu ti na jaře poslat větvičku(nebo co to je), máme jich několik a jsou obsypány poupaty.
Evi, Edo krásně vám to kvete.
M.
Magdi,já už si všechny jiný kvítka zakazuji ,ale tak ještě udělám vyjímku.Mimo amarylisů mám ještě dvě fialky tak ten kaktusek dám k ním. Bílej tady nikdo nemá. Budu se těšit na jaro Dík,a co já tobě mám poslat?? Cibulky co jsi mi posílala posledně(Santiago, Machala,Neon,Exotika) už letos pokvetou -cibulky mají průměr větší než 4 cm.Přitom ty dva poslední nasadily na květ ještě letos na zahradě ,ale Neonek si to pak rozmyslel.Ještě mám od tebe Sprekelii, ale u té nevím v jaké velikosti cibule kvete.Má nasazená dvě svoje mimina.
Tak už se těším na bílej kaktusek, já jsem uplnej blázen
Evi, Edo - je to naozaj krása. Gratulujem ku krásnym kvetom.
děkuji všem za pochvalu. Na jaře je přesadím, už si zaslouží trochu větší květináč. Kvetou, protože mají studený odchov. V bytě, kde je teplo nikdy moc nekvetou.
Edo, tak nevím ale u nás topíme tak na 24 stupňů a kvetou pěkně Já mám ráda teploučko takže zimou rozhodně u nás nikdo netrpí
Evi, mají rádi chladněji.Pokud je budeš mít jen v bytě,příští rok ti nepokvetou.
Teď chvíli pokvetou,ale nebudou dělat další pupeny a kvést delší dobu.
Já je mám na chodbě.V paneláku na chodbě je to na ....může ti to někdo ukrást.
Helenko, já mám asi vánoční kaktusy teplomilné Nahoře mám fotku jak kvetou v březnu a teď znovu a vloni v zimě taky kvetly... Jsou na okně tak je tam možná chladněji, ikdyž jsou to okna plastová... Celý rok je mám na stejném místě a zatím se jim opravdu daří
Evi, na okně ti pokvetou.Všimni si že kvetou jen z té strany co je okno-ta chladnější strana.
Pokud chceš docílit takové krásy jako má na fotkách Eda,je potřeba chodba.
My máme rodinný domek a teplo máme všude stejné Leda bych je mohla dát do komory, tam je okno a je tam i chladněji, ale zase tam je nebude nikdo obdivovat
Mě už opět pokvetou jako loni, jsou plné poupat. Stále je mám na chodbě v chladu, Je to schodiště bytovky. Na jaře jsem jen přesazoval a jinak jsem s nimi celý rok nehýbal, ani neotáčel. V létě jsem přihnojoval kristalonem. V bytě nikdy pořádně nekvetly. Až vykvetou, tak je vyfotím.
Je krásný u mě se vánočnímu kaktusu nedaří, pamatuju se jako holka měli jsme ho doma také na chodbě kde bylo chladno v baráku
a tam kvetl překrásně jak píše Eda pokaždé byl obalený květy.
Sú nádherné.
Nádhera, ta moje malinká rostlinka měla dva kvítečky a nyní se chystá ještě jedno malinké poupátko.Pořád ale neroste vlastní rostlinka - nezvětšuje se.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » ostatní » Vánoční kaktus