Re: Neznámá Amarylka-4
Taky bych řekla, a ještě má i mimi. Měla jsi štígro
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-4
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Taky bych řekla, a ještě má i mimi. Měla jsi štígro
Jirko díky za potvrzení květy byly tak pomačkané že jsem si nebyla jistá. :cool:
A mimi tam je karen.
jj je to ona a je nááádherná.
Krásná, opravdu nádherná
Nově koupenou cibulku má to být Magic Green ,(pro jistotu ji dávám sem abych to nezařekla)
jsem přesvědčovala aby ještě aspoň měsíc spala - marná snaha, dneska jsem ji musela zasadit
Tak mám na jedné fotce poslední květy ze zahrady a první zasazenou amku
No a samozřejmě obrázem doplňuje můj miláček Džesinka
Karen, ale zase budeš mít krásné květy na vánoce - pokud si pospíší a stihne vykvést. Také jsem chtěla nové cibulky nechat spát, ale nevyšlo to, alespoň se máme na co těšit - a budeme mít překvapení
Tahle jediná trvala na svém, další koupené poslechly a spí,aspoň zatím, zato z mých starých co jsou zazimované teprve měsíc už raší 3 cibule. Ty jsem teda nechala ještě zabalené.
Tahle ta Magic Green včera teprve zasazená, do rána změnila barvu květního puku . Nyní je docela duhová původně byla docela bledá jak na fotce. To jsem zatím ještě neviděla. Je to docela pěkné,ale asi nic neobvyklého, já si myslím,že to bude reakce na změnu osvětlení. Z uplné tmy přešla na světlo.Nyní hraje všema barvama, ale stále v těch světlých tonech.Asi by to fotka nezachytla.
Mne takto rýchlo začal vyrastať stvol na Evergreene, hoci som mal cibuľku v chlade. Niekedy sa to jednoducho už zastaviť nedá.
Tak sa budem tešiť z kvietkov už predčasne.
A Karen, pokiaľ farba nieje zhnito hnedá, tak je všetko v poriadku.
No a navíc u těch čerstvě koupených nikdy nevíme jak dlouho už byly uspané.Třeba toho už mají dost. Ta moje už mění barvu víc do zelena. Také už se docela srovnala, původně byl stvol docela zahnutý.
Presne je to tak ako píšeš. Cibule sú načasované k predaji tak, aby kvitli okolo vianoc.
Jani, mne tiež rozkvitol Dynamite. Farebne je taký ako píšeš ty, ale tuším by taký viac temný aj mal byť. Pozri sa do novej témy.
JADE SERPENT
Je krásná a pro mne zase něco absolutně nového
Jirko na tebe je prostě spolehnutí díky
Jani krásně zelené pro ty mám slabost gratuluji k pěknému úlovku
Ta z prostředního snímku je Apple Blossom.Mám dvě a ta tmavší je skoro uplně stejná. Červenou si určovat netroufám.
Oba květy jsou krásné.Mně ještě nekvete nic.
Tuhle krasavici mi dneska přinesla Evča.Příjde mi dost podobná na Benficu. Velikost květu je 16,5 x 17 cm výška stvolu 45 cm.
Evo ještě jednou dík fakt se mi líbí.Benfiku jsem už měla ale zašla .
To měl být Chico. Nenašel jsem žádný cybister, který by souhlasil, tak nevím co je zač. Barvou vypadá jak Magic green.
Karen, myslím, že je to on, děkuji za pomoc. Mě se zdál nějaký povědomý, že už jsem ho někde viděl. Nemám ho, tak je to dobrý, alespoň další přírůstek.
No to si cením, moci poradit zrovna tobě Jsem ráda že jsem to trefila
Karen,ta fotka je asi moje.Mám ho taky pod jménem Emerald
Heli to je docela dobře možný, nejspíš jsem ji tenkrát stáhla z Google.Ta moje pořád ještě spí.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-4