Re: Papilio 2
Nááádhera
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » Papilio 2
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nááádhera
Nekupoval někdo Papilio od rostlinek.cz???? Já jen jaká je pravděpodobnost, že papilio bude skutečně papilio, protože jestli je to papilio tak mám na něm narašené dva květní stvoly . Trochu se obávám, aby to nebyl nějaký jiný druh. Jedno papillio už mám doma cca 2 roky - tenkrát koupeno od Bráta, bohužel mi nikdy nevykveto. No možná mě to tohle nové vynahradí
Moje Papilko pochází teda od fa.Brat,ale dva stvoly měl zrovna tady Pavel na minulé straně. Tak třeba je to v pořádku .
Andi, aká je veľká cibuľa? Fotka by tiež pomohla.
Na 99,9 percent to papilio nieje. Kiež by som sa mýlil. Ak to má byť zámena, nech to je niečo pekné a to čo ešte nemáš. Držím ti palce.
TAké se obávám, že to papilio není. Moje první cibule (ta co nekvete ) je také úplně jiná. Tak nezbývá než se nechat překvapit ...
Pak dám vědět co se z ní vyklube......
Andi,přikláním se k Pavlovi asi to nebude Papilko.
Tak jste měli pravdu - vykvetl z toho Dancing Queen. Ten jsem sice ještě neměla, ale když už mi vykvetla čtvrtá cibule a zase to byl Dancing tak už mě to trošku naštvalo. Z 8 cibulí (měla být každá jiná) jich vykvetlo už 5 a z toho 4x Dancing Queen - no nenadělám nic už se tomu musím smát
To je nádhera,mohu jen závidět
mooc gratuluji, rozhodne musis mit velkou radost, prece jen papilák je papilák
Papilio je druh, který nemá odpočívat?
Papilio odpočívá jen tím, že omezí růst nových listů. Některé okrajové listy zaschnou. Děje se to asi dvakrat do roka. Zálivka se trochu omezí a rostlina zůstáva na původním místě na světle při pokojové teplotě,
Gratuluji, tahle odrůda když vykvete vždy potěší. Pěkné fotografie, jak z atelieru.
Jeden hezčí než druhej. Velká gratulace !!! Je nádhernej.
Také gratuluji. Mě na podzim nevykvetl, porušil tak pravidlo kvetení dvakrát do roka. Nyní spinká, takže čekám jestli se objeví poupě.
Jirko gratulujem ku kvetom. Super.
Jsou nádherný!!!!! Moc Vám všem gratuluji a přeji mnoho takovýchto krásných květů.
K tomu nieje čo dodať. Paráda.
profi fotky! jeste Ti budem muset platit za to pokochání nádhera!
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » botanický » Papilio 2