Re: Foto amarylis - skupika 2
Nádhera
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis - skupika 2
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Krásné skupinky Taky bych sem mohla dát jednu skupinku, vlastně dvě Jedna skupina má třásněnku a druhá vlnatku :cool: Tak jsem včera stříkala a dneska už po třásněnce není ani památky tak snad i vlnatka někam emigruje
vlnatka me take nyni popuzuje :o
To je mi Mirku líto, na druhou stranu jsem ráda že netrápí jenom mě Je to potvora... rychle se šíří
Krásně to kvete. Mě začala rašit poupata u několika cibulí , potřebovala bych je zasadit dnes nebo zítra. Ve středu jdu na operaci s okem a budu musit být hodně opatrná . Tak snad to stihnu . Myška
Krásně ti kvetou,gratuluji
Děkuji , ale nevím jak se jmenují-.
Nejmenší z nich se jmenuje Mini Queen.Oranžová by mohla být Flaminco Star(ale oranžových je moc,je to jen tip),růžová asi Pink Surprise.
Děkuji .
Dnešní skupinka. Mrzí mě ta bílá. Když rozkvetla byla docela viditelně nazelenalá.Dneska už má jen zelený střed.( to je ta kříženka Dancing+ Exotica)
Karen moc pěkná skupinka
Tak to koukám,my máme nyní dvě skupinku otevřela jsem tu druhou a koukám,že tu nejsou dnešní moje fotky , už jsem je sem chtěla dát, když jsem si všimla čím to je
I když je ted vice doběla, tak koukám, že květy jsou oproti ostatním docela obří :rolleyes:
Na začátku jsem naměřila 14,5 cm, zítra přeměřím.
Tak už to nešlo, zvadla.Změřím ten další.
krásně vám to kvete,mě zatím nic.
Karen krásná skupinka - radost pohledět
Nadherna skupinka Karen, gratuluji!
Děkuji za pochvalu, dneska rozkvétá další, ale jsem pěkně natěšená, pomali se chystá několik nových kříženců.!!
Sup sem s nimi Karen, nemuzu se dockat
Miry tak dneska se otevřel poslední bělavý květ.Už jsem jej nefotila, protože ty dva první už jsou dočista zvadlé a tak je po kráse, ale změřila jsem jej měří 17 cm!! u prvního jsem naměřila jen 14,4 cm ale to bylo asi měřený moc brzo.
to je pěkný kousek, no ony ty květy jsou zprvu vždy menší
krásná skupinka
Evčo krásné květy - ty plnokvěté jsou náááááááááááádherné
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis - skupika 2