Re: Pokec o všem-13
Jirko taky se mi už budí, ale ne tolik sázela jsem dneska 4 včera jednu.Zítra projdu další dvě velké bedny.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-13
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jirko taky se mi už budí, ale ne tolik sázela jsem dneska 4 včera jednu.Zítra projdu další dvě velké bedny.
já mám zatím 4, 5 cibulí a vy jedete bedny, nádhera!
Tak bedny jsem prošla a budu sázet 11 cibulek,co jdou na květ. Vyfotím až zítra.
Radko, když se budeš jen trochu snažit brzy nás doženeš.Jde to strašně rychle.Člověk by ani nevěříil.
Ahoj, aktuálně mi kvete Jewel a mám zasazen Elvas, Neon a Santiago. Ostatní mají nasazeno na květ, ale chci je sadit postupně a ne najednou, chci se déle těšit z květů. Pokvetou oba kříženečci, co měli loni premiéru, jsem celkem zvědavá, jestli květy budou stejné.
M.
Radko, zdravím
To je sen :rolleyes: :rolleyes: nádhera aspoň jednou tohle vidět na vlastní oči.
Edo , komu patří ta nádhera co mají dívenky v rukách .
Myško, fotografie je z tchajwanskýho fóra, mě se líbíla ta jejich spokojenost.
Fotka je to pěkná, ale zařadila bych ji mezi reklamy nebo snad ne?! Proto ten spokojený úsměv ,
To nebude z reklamy. Fotograf fotí jen samostatné hvězdníky na nějaké farmě a tuhle fotografii tam náhodně přihodil.
aha, ale já myslela že ji dali na to forum jako reklamu z té farmy.
Tak už přestanu závidět, při prohlídce bylo nalezeno jednou poupě, dceřinná cibulka se rozhodla vykvést, to mi udělalo velkou radost
Tak to gratuluji.Také se z každé takové raduji
Jinak semenáčci jsou narašení, ale ještě se mi je nechce sázet, opravdu je teď není kam dát..
Sázím jen ty co raší na květ, jinak lístečky ty ještě nechávám zabalené.
Lístečky jsem taky ještě nechala na skříni, ale poupátko už sedí v květináčku a já už se nemůžu dočkat květu(o:
Chválím za změnu horní lišty, ale vždycky se leknu, že jsem někde jinde(o:
Tak to je vidět,že jsi tu dlouho nebyla
Děkuji
Nebyla, to je tak, když se vymaže historie prohlížeče a cibule spí(o:
Tak to dnes měli u nás.Jen to nebude Papilio.
Měli ještě jednu a ta kvetla a byla hodně bílá,tak uvidím
Ambiance?
Není pořádně vidět červená kontura.
Možno graffiti??? Pri ňom sa niekedy červená linka stráca a nieje taká výrazná. V každom prípade dobrá kúpa.
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-13