Re: La Paz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » La Paz
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Je perfektná, ale myslím si, že sa jedná o odrodu Jungle Star.
Helenko nádherná i fotka je krásná gratuluji
Teda a zrovna taková krasavice a co má pylu, nechtělo by se ti mi nějaký poslat?
No keby si si ho prišla zobrať.... Mám strašne málo času,takže som rád,že si nejakú tu amku zasadím.S krížením nerobím.Ani neviem ako sa taký peľ odoberá.By som to určite nejako znehodnotil... La Paz určite ešte niekomu bude kvitnuť...
Karen,já Ti pošlu pyl,můj pokvete cca za 10 dní.Připomeň se.
JJ to budu ráda, cibulka La Paz od tebe roste,má dva listy tak 15 cm dlouhé, a i ostatní cibulky ty maličké vyrazily.Tak je to v pořádku.
Mám nějaké cibule co půjdou do květu tak se mi ten pyl bude hodit.První co mi kvetly a stvoly jsem odřezala tak nevyšly, všechny zašly. Jen jediný přežívá a vypadá dobře tak to je Benfika + Sumatra.
Tak já se připomenu až ukážeš květy
garou tak nic nevadí ,
Dufam,ze sa nehnevas!
ale kdepák, nezlobím!
Jirko krása !!! a připomínám ti, slíbil jsi mi pyl,zbude pro mne?
Opět Nádhera
Karen,pyl pošlu.
Jirko, pyl dorazil v pořádku.Moc dík
Až mi rozkvete ...Emerald mělo by jej jít opylit tímto ,že ano!! Už se naq to těším
To je teda štěstí, je nádherná.
Krásná a vůbec v tomto čase pohled na tuto krásu potěší
Právě se koukám, že tu již 4 roky nikdo nic nepřidal.Tak to musím napravit. Po té otravě jsem nakupovala nové cibule a tato k nim patří. Že jí to sluší a to bude ještě jeden stvol.
Tak to je veľká paráda.
Karen krasavice
Nádherná...
Právě před 9 dny jsem dávala tuto krásku zimovat a včera jsem si všimla, že jde znovu do květu.
Tak již je v pokoji na okně a čekám co bude dál. Listy které za těch 9 dnů stačily zvadnout jsem nakonec trochu zkrátila, aby nezoztahovaly krček . Květní stvol rašil ve tmě tak nebyl normálně vybarvený, ale dnešní ráno již je trochu víc zelený.
Na prvním snímku je zachycené jak vypada, když jsem jej dávala zimovat na dalším nyní. Na posledním při listopadovém prvním - minulém kvetení.
Ta je krásná, Karen. Cybistery mám moc ráda! La Paz ovšem nemám, jenom Chico a pár jeho kříženců.
Chtěl ti udělat radost, tak ještě vykvete! Myslím, že si po odkvětu stačí i dostatečně odpočinout. Je nádherný.
Už to tak vypadá květní stvol se vytahuje do výšky přímo před ošima.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » La Paz