Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Exotica + Tres Chic
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen, na tuhle jsem zvědavý. Obě jsou pěkné a potomek bude ještě hezčí.
Eda není sám,už aby vykvetla
Jen abychom nebyli skamaní
Určite bude pekná.
Zaujímavé... čakal som trochu inú farbu. viac do červena. Je to samé prekvapko. Každopádne super!
No Karen,taková barvička je luxusní.A myslím,že i kdyby nebyly srostlé,budou i tak double,podle velkého počtu okvětních lístků.I tak je to krásný double.
No ale oba rodiče jsou jednoduchy tak to snad .....to by teda bylo překvápko.Zítra už se to rozhodne.
Možná defektní, každopádně náramný!
Je krásný. Ale je to zajímavé, že ze dvou jednoduchých je double :o
Tak teda fakt nevím, určitě jsou to dva květy srostlé, květ má dva středy a je taky jen ten jeden.Ale jak si už správně všiml Jirka , má moc lístků a není tam ani jedna blizna. Což je docela škoda, bylo by to zajímavé co by z toho vzniklo po opylení.
Tak teda musíme přiznat ,že máme ze dvou jednoduchých amek plnokvětou
Karen, ale ta barva neni spatna, zda se jakoby spis oranzova-což je velke plus!
Oranžová je vzácná?? To jsem netušila. Čekali jsme že tam bude červená a ona tam vlastně je jen plošně vztoupila do té původní barvy matky a rozplynula se tam Jsem moc zvědavá jak bude vypadat květ příště,jestly bude plnokvětá nebo jednoduchá. Ta barva na fotce je docela věrná skutečnosti.
no pokud se mrkneš karen na sortiment vůbec, skoro vše je červené nebo červenobílé, dooranžova jich moc není...
Trochu je taky do růžova
Teda Jirko, !!! to je nádhera tohle ještě neumím a já se tak snažila s tím něco udělat ,na čem to děláš, ??? Mám Photo scape ale lepší mi to nešlo.
pěkný Jirko, teď jsem si všiml i toho, že je tam takový lem! dobrý!
Odkaz ke stažení programu na úpravu fotek: http://www.slunecnice.cz/sw/picasa-3/
Tak se mi tahla amka líbí čím dál více,ona ještě do rána se vypracovala do krásy! Ten světlý lem jí ohromě sluší.Je docela velká stvol 29, květ 17 cm
moc pěkný Karen, je vidět, že už jsi profík
je super.
Tahle kříženka se mi zdá čím dál víc zajímavá.
Povšimněte si jak je každý lísteček lemovaný světlejším lemem.Přitom první den nebyl vidět -to je druhý snímek - okraje lístků byly přehnuté dovnitř-jako srolované. Druhý den jak se vypnuly vykoukly ven. Ani nevím, jestli jsem už u nějaké amky viděla světlejší lem nežli je základní barva. Poslední foto je ze včera a v pravo nahoře je vidět samostatný zakrslý lísteček tak nakonec to fakt možná měly být 3 jednoduché květy. Kdyby tak chtěl letost ještě jednou kvést!!! Bylo by jasno hned!!! čekat až na příští rok to bude sakramensky dlouho trvat
hold budeš muset množit
Pyl jsem sebrala ,ale to jsi asi neměl na mysli? nebo jak a co????
myslel jsem jako namnožit tuto Tvou vyšlechtěnou
pyl z ní může být taky dobrý, třeba bude nositelem lemů do dalších generací
no já jí zkusím domluvit,že chceme hoooodně miminek
pyl jsem už použila,
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Exotica + Tres Chic