Re: Emerald
U nás je -3, to zase bude ráno cesta do práce... máme v ulici krásnou ledovku, po celé silnici... jestli já se jednou nepřerazím..
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Emerald
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
U nás je -3, to zase bude ráno cesta do práce... máme v ulici krásnou ledovku, po celé silnici... jestli já se jednou nepřerazím..
jinak Emerald moc krasný, gratuluji
No na to raní chození do práce mám já špatnou vzpomínku. Tam kde jsem bydlela v Brně bylo ze dveří domu schodiště ale 30 schodů. Já chodila na 5 hod do práce.Tenkrát jak jsem šlápla na první schod tak jsem těch dalších 29 ohoblovala zadkem .Do smíchu mně nebylo. Tak dávej bacha.
nádherný , mě už odkvetl
jj je nádherný, můj pořád spí
Karen, tebe až sa všetko prebere a začne kvitnúť to budeme len oči otvárať.
No Pavle právě se snažím aby k tomu nedošlo najednou. Teď ty poslední co mi koupil Jirk z obchodu z Hadeco,zabraly celé okno .Nyní čekám až se ukáže co jsou zač ,pak teprve budu mít zase nějaké to místečko.
No ja som si musel prirobiť poličku cca 40 cm x 200cm
Poličku nemám ani kam pověsit a pak nesmím manžela příliš dráždit,abych nakonec neletěla i s amkama
Jéééé,nádhera!!
balada pro mě, kouzelný
Nádhera
To je krasa! Gratuluji.
Je nádhernej ,taky už mně pokvete, jen ještě ne hned, ale nasadil.
čím jí budeš Jirko opylovat? jí asi nenecháš jen tak odkvést, že? .)
Jirko, všetky amky ti nádherne kvitnú, nádhera.
je suprový Karen, dle mě jeden z nejzajímavějších cybíků, i tím, že není ani zelený ani červený
No je to nádherný květ zajímavý.Zkouším jej opylit tím mým zeleným křížencem a ten druhý Bogotou. Ale stvoly jsou 3 tak tobude spousta květů!! Co bys vybral ty?
My jsme dneska docela zapadli sněhem ,to snad ani letos ještě nebylo.Prádelní šnůra na dvoře je tlustá jak ruka!!! To jsem teda koukala.
co jsem tak slyšel tak křížení s těmi klas.hvězdníky by mohlo být úspěšné jen u málo odrůd, v nichž bys měla uspět práve s Exoricou-navíc má neitrální barvu a tak se může Emerald ještě s potomnky dokreslit-aspoň to tak vidím já
Krása
no nemůžu se vynadívat! čím budeš teda pylit Karen??
květů spousta, a tak vybírám dost z kříženců a počítám že rostlina si vybere co se jí bude hodit.Exotiku čistou nemám, ale potomky po ní jsem použila jak toho zeleného tak ten zdvojený plný .
Jinak pak každého cybistera co mám pyl v mražáku.
Tak ještě pár fotek ze včera.Všechno jsem opylila no a uvidíme co dozraje
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Emerald