Re: Picotee
Myslím, že Picotee Red Lining souhlasí. Má červené zabarvení kdežto Picotee je čistě bílý. Gratuluji.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Picotee
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Myslím, že Picotee Red Lining souhlasí. Má červené zabarvení kdežto Picotee je čistě bílý. Gratuluji.
Karen je to ona. Blahopřeji.
Dominiku děkuji
Je to takovej chudáček připostaženej. Možná dneska bude vypadat lépe až se otevře celej.Jen že jsem se zapoměla kouknout. Dnešní dopoledne jsem věnovala okopávání a pletí rybízu.Zítra budu sekat trávu a pak už zase přijdou na řadu amky. Ale do foliaku se ještě mrknu k večeru.
Jaké má červené skvrny. To není obvyklé.
Edo,loni byl bez nich,letos asi po lením přeexponování na sluníčku má více barviva.
A teď koukám,že tam loni ani nebyla ta středová červená hvězda.
S hvězdou i bez hvězdy je stejně nádherná.Moje zatím spí.
Já si ji moc přála a i jsem něco takového měla. Na první straně se o tom debatuje ,ale ta moje nepřežila. dokonce ,moje památeční křížení které bylo skoro uplně první křížení které mi někdo tenkrát poslal taky je pryč po té otravě, Zrovna jsem je hledala a je taky pryč.
Tvoje je krásná tak přeji aby se jí vedlo.
... a jakou jsi ji opylovala?
Jestli si to dobře vzpomínám tak to bylo picote + picote .,ale nebylo to moje křížení dostala jsem sazeničku docela malou. Už nevím od koho.
Je krásná, pěkně slabounký červený okraj
Povedla se ,moc jí to sluší
Picotee se mi vždycky moc líbila ,je taková něžná . Nemám na ni štěstí .Nevím jestli to u mne přežila ,ale ta tvoje je prostě nádherná.Nám tu zrovna leje a bouří ...
Jako kdyby věděla, že je poslední kvítek! Krásně vybarvila uzoučký proužek. Už se na ni byla podívat paní z protějšího domu, když rozkvetla.
Když vám tam prší, tak ať se ti pěkně zaleje zahrada a nachytá hodně vody!!! Nám tady opět ani kapka! Mně už dochází pomalu všechny zásoby...
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Picotee