Re: Neon
Jirko je to nádhera, super mě odešla dvouletá cibulka
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Neon
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jirko je to nádhera, super mě odešla dvouletá cibulka
to jsi měla veliké štígro, gratuluji
Děkuji, také si myslím. Byl tam jediný. Jinak samé běžné barvy. Stál jen 90,-Kč a cibulka se zdá v pořádku, ale z hlíny jsem ho ještě nevyndavala, když kvete.
:rolleyes: GRATULUJU TO BYLO ŠTÍGRO
Je nádhernej !! Já mám mladou rostlinku a loni nasadila na zahradě poprve na květ,ale poupě zaschlo. Nyní pokvete už doopravdy a už to brzy bude.Ta barvička je úžasná!!
Krasa! Neonky jsou tak vdecne a nenarocne na peci, clovek je proste musi mit rad!
Díky
To je nadilka Evi, nadhera!
Evi gratulujem je moc krásný, takový sladce růžový mě stále kvete a už pomalu rozkvétá druhý stvol přemýšlím jestli ho nemám uříznout do vázy, aby to nebylo velké vysílení pro cibulku je docela malá.
Evi je nádhernej,gratuluji.
Jsou prostě nádherné - také mně ještě pokvete - už třetí stvol na nové cibuli. První vykvetl den po koupení ale těsně nad cibulí, druhý stvol zaschl a minulý týden jsem našla mezi listy další stvol - zatím pěkně roste, tak snad se mu podaří i vykvést.....
Také mám tuhle krásnou cibulku.Loni mi nasadila na květ v létě na zahradě, ale lodyha s poupady zaschla. Těšila jsem se ,že nyní pokvete už teď a konešně ji uvidím. Nasadila na květ, stvol vyrostl tak na 15 cm a začala se otvírat popata.Měla jich na jednom stvolu dokonce 5!!!a pak najednou to šlo celé do háje. Nevím proč, stvol změlk-zvadl.Dala jsem jej do vody a tak přece jen rozkvetl.Asi to cibulka nezvládla. tak teď čekám, jestli dá aspoň listy a poroste.
Heli máš jej moc krásnej. Na tom mém odstřiženém stvolu se včera otevřel třetí kvítek a je ze všech největší.Docela mě to překvapilo.
A nejsou oni ti Neoni nějaký choulostivý? Mně také kvetla nově koupená Amarylka přimo nad cibulkou. Druhý stvol zaschl a teď mám třetí před otevřením a zdá se, že také zasychá a nevím proč......
Ta moje není koupená,ale vypěstovaná z malé cibulky od Magdy. Cibule nasadila poprve na květ loni v létě na zahradě, ale stvol s poupětem zaschle . Nyní už jsem si myslela, že to bude v pořádku,ale nebylo. Cibule je dost malá,při zazimování měla 5,5 cm. Nyní dorostl stvol až po otevírání květů, ale pak začal měknout, řekla bych ,že to prostě neutáhla. Stvol s poupaty se ve vodě vzpamatoval a rozkvetl.Cibule doufám ,že se vzpamatuje taky. Zatím nemá žádné listy.
Jestli je na takové komplikace Neonek víc náchylný netuším, možná se někdo taky přihlásí s těžkostma.
Mě kvetl Neonek bez problémů měl dva stvoly, které kvetly současně a výška 30cm.
Tak nakonec tenhle stvol rozkvetl a je moc krásný, ale to květní pouzdro už vypadalo jako že zasychá - tak naštěstí to dobře dopadlo
Další tvoje krasavice kterou nemám. CHvíli jsem ji měla ale nevydržela mi. Je krásná.
Karen je to moc krásná barvička, koukala jsem jestli nemá mimčo, ale zatím nic možná ještě nějaké vyžene.
jsi hodná, já si počkám
Karen, muj Neonek ma mimco uz od lonska, takze by mohlo byt dost velke k odsazeni. Ovsem je trosku uchylny...nezimuje a kvete dvakrat do roka. Vloni kvetl v zime/na jare, pak v zari a ted uz zas rozkveta. Celou dobu byl v loznici na okne a vubec neshazoval listy. Naopak, zacal kvest kdyz ostati cibulky sly spat. Ale je pekny, na podzim mel 7 kvetu, ted jich tam ma zalozenych 8.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Neon