Re: Evergreen X Girafe
Karen, je nádherná
však mi ty japonce dohoníme
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Evergreen X Girafe
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen, je nádherná
však mi ty japonce dohoníme
Děkuji za slova chvály,Heli to víš že jo a asi nám nic jiného nezbyde když firmy kolikrát rozesílají nesprávné nebo zhnilé.
Pockej Karen, az bude mit ten tvuj krizenecek po mamince 11 kvetu na jednom stvolu jako ten Jirky. Uz si na velikost kvetu ani nevzpomenes! :rolleyes:
JJ to bylo něco, ale kdo ví, jestli někdy se takové bohaté nádhery dočkám.Budu ale skromná a spokojím se i s menším počtem květu.Vzhledem k tomu jak byla cibulka drobná, mohu být ráda i těm třem. Nyní se chystá na květ druhá z tohodle semeníku .To bude napnelismus jaká asi bude????
Uz se tesim az vykvete a vlozis foto k porovnani. Nemuzu se dockat. Ja s krizenim letos teprve zacinam, vzdycky jsem semeniky odstrihovala, aby nevysilovaly cibuli. Ale malo z mych pokusnych krizeni se mi chytlo. Ted mam ve vaze na stole semenik Chico x Papilio, vypada nadejne. Nejake 3 , 4 roky a treba mi z nej take neco vykvete
Jestli ti dozraje tak o Chico x Papilio bych zájem měla taky.
Karen,tohle křížení by si měla mít ode mě.
Šmankote Jirko, pd začátku je mám vedené jako od Komulky a mám je sázené od semínka.Tak to nechápu.Že by mi posílala cizí semínka. ?? Musím se jí zeptat až se ukáže.
Tady jsou fotky od začátku růstu. http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31c_cas … Komule.jpg
Já myslel Chico x Papilio.
Aaa tak to jsme si nerozuměli, jj CHico + Papilio od tebe roste v současné době v truhlíku tady v pokoji. Šla jsem je najít, skutečně rostou. http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31c_cas … djjoop.jpg
Už jsem Komulce psala tak napíšu že šlo o nedorozumění.
Karen stále obdivuji nádherný květ tvého kříženečka, pokaždé jak vlezu na naše forum musím se jít na něj podívat opravdu se povedl.
Včera jsem si psala s Komulkou co je mám od ní - semínka a u ní kvetly další dvě z této skupinky,jen nemá čas je dát sem.Tak jsem jí prosila o fotky a jsem moc zvědavá jestli je najde. Ta moje další už taky brzy pokvete.
Jsem moc zvědavá jestly budou stejné.
stejné nejsou, psala mi že jedna je víc po matce a drzhá asi jak moje - víc na otce to pruhování výratnější.
je překrásná, opravdu gratuluji Karen!
Tak včera mi Koulka poslala fotky druhých dvou kříženců z této skupinky. Jsou nádherné a dočista odlišné
Pro lepší srovnání jsem fotky dala dohromady ,nutno rozkliknout
Moje je malinká škoda, že nevím jak byly velké ty Evičky. Zkusím se jí optat..ale nevím asi si to nebude pamatovat.
Mimo těchto dvouch fotek mi ještě napsala, že ze svých kříženců udělala složku na Rajčeti, jen s určením co je co má potíže, protože jí cedulky poházely kočky. A tady se můžete všichni pokochat
Je to nádhera!
Tak říkajíc, každý pes jiná ves(o: Ale jsou pěkné opravdu všechny(o:
Tak ty jsou nádherné opravdu všechny velká gratulace
Teda ta první od Komule je fantastická.
Ta první je nádherná.
Dnešní sluníčko popohnalo popata,ještě uvidím zítra až se lístečky vypnou, ale tahle mi přijde docela zajímavá.Je větší nežli ta minulá, stvol měří 25 cm a květ má 11cm (minulý měl 8cm)
Dnešní foto: květ ještě nemá docela vypnuté listky ale už se mi zdá, že u něj bude také ten světlejší lem
Připadá mi docela pěkný.
Dneska již se květ docela vypnul a je lépe vidět ten růžovooranžový lem. Příjde mi zajímavé že tohle lemování jsem měla i u toho dvojitého květu po .Exotica + Tres Chic .Rodiče různé, ale lem stejný.
Pro porovnání jsem vložila i druhý květ.
Můžu ji nazvat rychlíkem, špičku měla stejně málo vystrčenou jako její kolegyně, co momentálně jdou do květu. Zatímco tento kříženec už má stvol 20 cm dlouhý, ostatní ještě nemají ani celá poupata venku(o: Opravdu jsem zvědavá, jaké překvapení na mě čeká.
Tato skupina vypadá docela pestře, tak je to velice napínavé jak se předvede ta tvoje.
Zelený obal praskl, zatím je vidět jen špička jednoho z poupat a je světle zelená, tak to vypadá na nějakou světlejší dcerku.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Evergreen X Girafe