Re: Pokec o všem-13
dík Edo, jsem též pro Sydney
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-13
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
dík Edo, jsem též pro Sydney
Míro, také dodatečně vše nejlepší !!
Míro také dodatečně vše nejlepší k svátku. Ať ti květinky a rostlinky dobře rostou
Od konce ledna stále čekám, až poupě vytáhne a vykvete a stále nic, teda mírný pohyb tam je, ale stále ani to poupě venku není, natož stonek.. A dneska jsem našla poupě od její mamči, tak jsem zvědavá, která vykvete dřív. Třeba dceruška čekala na maminku, aby jí ukázala, jak má vypadat(o:
Jirko,tak tohle má být Rio negro,myslím si že to nebude pravda
No stále být může,já u své Machaly neměl tak výrazné linky.
EDO!!! právě mi psal Pavel, že se nemůže dostat na forum .Má tam nápis ,že stránky jsou blokovány Přístup na stránky amarylis je zakázán administrátorem.Můžeš s tím něco udělat????
Dík.Pavel M (mikulec.pavel@gmail.com)
Už jsem mu odepsal, aby se přihlašoval přímo adresou fóra http://www.amarylis.hys.cz/. Věřím, že to dobře pochopí.
Všetko je už O.K. Díky
Edo,nejde mi dostat se na http://www.amarylis.estranky.cz/ Píše mi to přístup odepřen.
nápodobně...
Jirko,teď jsem ji fotila ,není to nic moc
Tak Rio negro,nebo Machala??
mě připadnou mooc podobný
Rio 100%.
Děkuji.Bylo by to stejně jedno,protože nemám ani jednu
Zítra udělám lepší fotky
Je zajímavě tmavá.
je krásná......
Lidičky, potřebovala bych poradit. Chtěla bych si koupit ostružiny a začít je pěstovat, ale nevím jaké mají nároky na světlo, na půdu... jestli je to obtížné nebo co a jak... máte někdo nějaké zkušenosti? Ochutnala jsem totiž ostružinovou marmeládu a tak bych si ji taky chtěla doma do budoucna dělat
co tak vím tak beztrnné ostružiny jsou již náročnější, jak na polohu, půdu i závlahu, myslím, že do 400mnm by to problém být neměl...hlavně slunné polohy
nevím jak ostatním,ale ne vždy se mi podaří na forum dostat, pak stačí hned aktualizovat a zas to jde, čím je to způsobeno neví někdo?
Jednou mě to vynechalo až jsem se vylekal co se zase děje. Potom asi desetkrát v pohodě.
I u mne se dneska objevilo odmítnutí vztupu na forum. Několikrát stačilo nové otevření, ale nakonec už to nešlo vůbec, až nyní. Snad to už bude dobrý. Bylo by to moc smutný, kdybychom o tohle forum měli přijít.
Tak nevím, ale já mám tu první stranu zase tu starou jak má odkaz na Diskusní forum na levé straně v rámečku . :cool:
I já mám zpátky tu starou první stranu.
jj tak to je správný, už jsem měla obavu, že se mi to pobláznilo,když jsem měla nejdřív odmítnutý vztup a pak tato změna. Díky Ilonko.
Stránky Předchozí 1 … 12 13 14 15 16 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-13