Re: Emerald
teda to je Karen tolik květů, že snad každý musí blednout závistí
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Emerald
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
teda to je Karen tolik květů, že snad každý musí blednout závistí
Taky na ně koukám s údivem,je jich 12, všechny vykvétají téměř najednou a na víc jsou stejně velký tak se mezi ně špatně dostává.
asi nejkrásnější cybister jaký jsme tu Karen kdy měli, chtělo by to vyšlechtit čistě bílý, ale jak na to..?
Musíme to zkoušet, ani nevím jestli by se chytal pyl z normalní amky. Ještě se má otevřít jeden květ tak to zkusím bílým,myslím že mám ale jen z toho křížence co před měsícem mi kvetl. Ještě bych měla mít Trentino je tam lem ale možná by byl vhodnější,co myslíš?
ten tvůj zelenobílý klidně zkus, má za rodiče cybister? teď z hlavy nevím, pokud ano, tak ta šance by měla být vyšší
To teda nemá vůbec. Nejdřív jsem na něj taky myslela,ale nemá .Proto jsem pak měla na mysli to Trentino.Přece jen aspoň tvarem listů má k němu blíž . Jsou užší.
Tady je odkaz na moje křížence. http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31bb_Am … ze_semene/
no pokud tam dáš čb kombinaci tak s velkou pravděpodobností nebudou květy bílé, nejjistější kombinace by byla s Evergreenem, měly by vypadnout světlokvětí křženci, ale člověk nikdy neví...ještě mrknu jaké máš odrůdy
možná bych byl pro Purple Breeze, od Jirky...nemám ale pyl
vloni jsem dělal křížení cybister x PB a klíčí to...a hlavně je PB světlá
možná mě napadá ještě Night Star
Purple Breeze, od Jirky cibulku mám, ale loni mi ji okousala myš nebo co, mám nyní jen maličké a tu poraněnou.Nekvetla ,pyl nemám. Night Star jsem použila i ten můj letošní květ křížence má číslo 37a. a vypadá jako NS s lehkým žilkováním.
Karen nádherná kytice máš kouzelné ruce na co sáhneš vše se daří
Už se nemůžou dočkat jara.
A kdo ne??!! a jsme teprve na začátku. U mne se nic nebudí.Máš krásný příslib jara.
Edo, krásna amka. Poteší.
Ja zimu teda vôbec nemusím. Ešte keby aspoň nasnežilo, ale takto bez snehu... Už to nieje ako to bývalo.
Je krásný ! já jej nemám .
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Emerald