Téma: Exotica x Novella
... skutečné zabarvení,přes hodinu jsem hledal světlo pro vyfocení reálné barvy a vyšlo to na 99.9%
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Exotica x Novella
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
... skutečné zabarvení,přes hodinu jsem hledal světlo pro vyfocení reálné barvy a vyšlo to na 99.9%
Je krásná povedla se ,budeš ji dál opylovat?
to je teda hodně zvláštní barva, taková starorůžová..
Pekná, tu o rodičoch niet pochýb.
Karen,nebudu,cibulka má jen 3,5 cm a neustála váhu stvolu,tak šel do vázy.Chceš pyl?
ne děkuji Jirko, momentálně mám víc pylu nežli květů k opylení
Je nádherná,suprová barvička,gratuluji.
JIrko, je to skutečně zvláštní zbarvení ,tak velice růžová! Hledala jsem v seznamu svých kříženců a nemám ji vůbec .Po stejné matce mám kolem10-15 kombinací ,ale tuhle ne. Máš víc rostlin z této kombinace? Ne nebo neloudím jen mě zajímá jak budou vypadat další jestli jich máš víc.
Je to z vlastního křížení,měl jsem jen 6 semínek a mám 2 rostlinky.Cibulka Exotica totiž hned od začátku hnila a tak šel stvol tenkrát hned do vody.Teprve letos se mi matku povedlo přivést znovu do květu.Pokud se rozmnoží tito potomci tak nabídnu,nebuj.
Ta druhá rostlina pokvete letos taky?
Karen,to asi ne.Cibulka je malá,teprve dvouletá.A tato,co kvetla docela překvapila.Měla průměr jen něco málo přes 3 cm a vykvetla.
Tak to teda koukám u mne ještě nekvetla cibulka pod 4 cm.A taky ty co letos ,ale i loni vykvetly byly všechny z roku 2010.
Dívala jsem ,tak tohle křížení jsem nenašla.Mám od své Exotiky,tak pak se uvidí
Ani já jej nemám.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Křížení amarylek » Exotica x Novella