Re: Sumatra
jinak cibule je zdrava roste vytecne a mimca se taky zacla klubat, kdyz nekdo bude chtit, poslu-az teda budu vysazovat...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Sumatra
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jinak cibule je zdrava roste vytecne a mimca se taky zacla klubat, kdyz nekdo bude chtit, poslu-az teda budu vysazovat...
Tak jestli se to ujme mohlo by to být velmi zajímavé křížení držím palečky
Evi moc pěkné a jaký je to čahoun
Moje už začíná odkvétat, tři květy dneska zvadly. Opylila jsem je jeden den.Tak nyní to bude napínavé jestli se to chytlo a kolik.
tuhle mám zvlášť ráda
Tak už mi také rozkvetla má dva stvoly a třetí vyráží z cibule, jeden jsem musela uříznout do vázy začala se vyvracet a je dost měkká
nerada bych o tuto krásku přišla je opravdu nádherná
Jsou krásné, moje cibule se ještě nevzbudila. Myslím že mi letos nepokvete, má cibuli nějakou podivnou.
krasne kvety
Jsou nádherné!! mám Sumatru moc ráda myslela jsem že ta moje letos nebude ani kvést a ona mě překvapila.Nasadila taky na květ.
Helenko je nádherná mě už pomalu všechno odkvetlo a tak jdou na balkon, tam se jim bude dařit lépe jak v bytě už začínaly žloutnout
asi hodně málo sluníčka.
Já čekám na semínka od ní a pak taky půjde za ostatníma
Tak už začíná odkvétat, letos jsem myslela,že nepokvete vůbec.Cibulka se po koupení dlouho vzpamatovávala a je docela maličká. Kvete, ale vypadý jako nějaký kolibřík. Má sotva 10 cm!! Je docela roztomilá.
Krásná Ilonko, mám ji moc ráda, ale moje asi letos nepokvete. Loni kvetla bez zakořenění a pak jsem ji měla v Perlitu než se trochu zlepšila. Teď nic nedělá. Tvoje je krásná .Gratuluji
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Sumatra